INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTARE

Dezvăluire despre plecarea lui Cosmin Contra de la Getafe: "A fost o altă problemă!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 15:54

Cosmin Contra a ales în această iarnă să părăsească Getafe pentru a o prelua Guangzhou R&F, iar Gică Craioveanu vine cu o ipoteză şocantă.

Conform acestuia, Contra urma să fie dat afară de la echipa spaniolă dacă nu accepta să semneze preluarea formaţiei chineze.

"A fost altă problemă, pe care o ştie foarte puţină lume. Dacă nu ar fi plecat, Cosmin mai rezista cel mult o săptămînă la Getafe, era dat afară. Pentru că Getafe, dacă nu îi vindea pe Cosmin Contra şi pe Michel, intra în colaps financiar. Intra în insolvenţă. Sînt jucători care n-au primit banii de foarte multe luni. Cosmin era în aceeaşi situaţie", a spus Craioveanu la Digisport.

1,5 milioane de euro a luat Getafe pe mutarea lui Contra

2 milioane de euro este salariul anual al lui Contra în China

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (4)
baruch
baruch  •  14 Ianuarie 2015, 18:57

vorbeste "antrenorul" din belgravistan.

dan2010
dan2010  •  14 Ianuarie 2015, 17:12

Presa de rahat? pai a fost clar ce s-a spus cind a plecat. A plecat sa ajute echipa funanciar. " A spus " chiar Contra, asta s-a spus. Abia acum s-a trezit presa si Ciroianu asta?

21lva
21lva  •  14 Ianuarie 2015, 16:28

stia craioveanu, dar chinezii nu stiau. altfel ar fi asteptat inca o sapt si-l luau gratis. 4 milioane de euro pt gurita? pana la urma ce performante a avut ca sa plateasca unii 4 milioane de euro pe el? miroase a spalare de bani.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează