INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAŢII

Dezvăluiri incredibile din vestiar ale unui fost antrenor stelist: "Jucătorii se dădeau accidentați"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 18:25

Ilie Stan, antrenorul lui Al-Shamal din Qatar, a pregătit mai multe echipe din Țările Arabe și face o serie de dezvăluiri din perioada petrecută acolo.

"E greu să antrenezi în Golf, nu poți lua nicio decizie. Acolo doctorul îți face programul. Jucătorii se dau accidentați. Luasem un meci amical cu echipa lui Dragoș Grigore (n.r. - Al Sailiya) și am vorbit cu conducerea, care mi-a zis că nu vrea doctorul să jucăm atunci.

Motivul era legat de căldură, dar eu voiam să-mi văd jucătorii la lucru, să știu și eu ce echipă am. L-am întrebat pe doctor ce se întâmplă și apoi am vorbit cu conducerea, care mi-a zis că doctorul e la nivelul meu. După aia am înțeles eu cum stau lucrurile. Doctorul era din Tunisia. Noi românii suntem văzuți altfel acolo, pe când un tunisian e unul de-al lor", a declarat Ilie Stan la TV Dolce Sport.

Ilie Stan (49 de ani) și-a început cariera de antrenor secund la Al Ain, apoi la naționala României și Al-Shabab. Din 2003 a preluat banca tehnică a lui Al-seeb și a continuat cu UTA Arad, Al-Ittihad, FCM Târgoviște, Gloria Buzău, Dunărea Giurgiu, Victoria Brănești, CS Mioveni, Steaua, Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Al Urooba, Zakho și Farul Constanța.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  22 Decembrie 2016, 02:11

De cum am văzut "titlul" de doi bani, nici nu m-a mai interesat conținutul "articolului". Mi-e scîrbă de voi, dar tot nu vă iert.

iulihenry14
iulihenry14  •  21 Decembrie 2016, 23:28

Ce imi plac titlurile astea de Cancan. Data viitoare nu uitati sa adaugati "SENZATIONAL", "NU O SA ITI VINA SA CREZI", "AU LESINAT CAND AU VAZUT-O ASA!"

rakanishu
rakanishu  •  21 Decembrie 2016, 22:35
Postat de sooos1ck pe 21 Decembrie 2016, 22:31

Daca nu citesti articolul, o sa crezi ca jucatorii Stelei se dadeau accidentati, intr-adevar, titlul e o sinteza a articolului, odihneasca-se in pace jurnalismul romanesc xD

E in moarte clinica de mult...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează