INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE

Dezvăluiri spectaculoase făcute de Răzvan Marin » Explică secretele din spatele succesului de la Standard: "În fiecare lună fac asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 10:35

Ajuns în iarna lui 2017 la Standard Liege, Răzvan Marin, 21 de ani, a devenit om de bază în echipa lui Sa Pinto. Acum este pe lista celor de la AS Roma, care vrea să plătească 7 milioane de euro.

"La echipa lui Gică Hagi am devenit fotbalist. Hagi este un foarte inteligent și a știut cum să scoată ce e mai bun de la mine. Când a venit oferta lui Standard Liege, Hagi a știu că este o ocazie foarte mare pentru mine și mi-a dat șansa să plec. Putea să mă țină până la finalul sezonului, pentru binele echipei, dar s-a gândit la mine. Îi datorez totul.

Înainte să ajung în Belgia am început să lucrez cu psihologi sportivi. După ce am ajuns la Standard i-am chemat lunar în Belgia și am suportat eu toate cheltuielile. Mă ajută să fiu mai bun și să rămân încrezători.

Știu că în cariera mea trebuie să fac multe sacrificii. Nu am băut niciodată alcool și nu merg în cluburi", a declarat Răzvan Marin pentru presa din Belgia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gigelos
gigelos  •  29 Aprilie 2018, 16:17

O sa reusesti copile ! Meriti cu prisosinta . Ai fi primul in ultimii ... 15 ani ? Poate mai mult .

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  29 Aprilie 2018, 13:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  29 Aprilie 2018, 11:40

Iata un tanar cu care m-as mandri sa-i fiu tata !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează