INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Din această seară, meciurile lui Ianis Hagi se văd la TV și în România! Cine a achiziționat drepturile pentru campionatul Scoției

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 12:36

Campionatul Scoției, televizat și în România! Meciurile lui Ianis Hagi în tricoul lui Rangers vor putea fi urmărite live și la noi, după ce canalele Look au achiziționat drepturile de transmisie. 

„Încă un campionat transmis de Look Plus și Look Sport! Începând de miercuri 12 februarie, partidele din campionatul Scoției și meciurile lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers, antrenată de Steven Gerrard, pot fi văzute și în România!

Steven Gerrard și Ianis Hagi vor fi pentru prima dată în direct pe Look Sport 2, miercuri de la 21:45 în Kilmarnock – Glasgow Rangers!”, se arată în comunicatul emis astăzi de Look. 

În această seară, de la ora 21:45, „protestanții” o înfruntă în deplasare pe Kilmarnock, formația la care joacă un alt român, goalkeeper-ul Laurențiu Brănescu.

Scoțienii au venit în România și au vorbit cu Gică Hagi despre Ianis: „E numărul 10 perfect! Îi place presiunea, s-a născut cu ea ”

Scoțienii de la The Athletic au venit la Constanța pentru un interviu cu Gică Hagi despre Ianis Hagi și împrumutul lui de la Genk la Rangers.

„Îi place presiunea! S-a născut cu ea. Dacă joci la nivel înalt, trebuie să trăiești cu asta. Ce înseamnă presiunea? Fanii se așteaptă ca tu să câștigi. Nu ai de ce să te temi, îți dă energie pozitivă”, a declarat antrenorul Viitorului. 

„Regele” crede că „Ianis poate progresa la creativitate jucând la Rangers. Poate face diferența în ultimii 30 de metri. E numărul 10 perfect. Lovește bine mingea cu ambele picioare, e creativ, verticalizează, excelent la fazele fixe. Poate juca și pentru numărul 9, oferind pase decisive”.

VIDEO // Ion Marin ridică presiunea de pe umerii lui Ianis Hagi: „Nimeni nu îi cere să fie precum tatăl său”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
andrei.33
andrei.33  •  12 Februarie 2020, 22:12

Gh. Hagi i-ar face un mare serviciu lui Ianis daca ar inceta sa mai comenteze pe marginea calitatilor, viitorului, prestatiilor, etc.

vishnu
vishnu  •  12 Februarie 2020, 18:30

Daca imi plateste abonamentul Hagi Sr, atunci ma uit la meciul beizadelei.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  12 Februarie 2020, 18:20

Vrem si meciurile din Emirate, Arabia Saudita si poate Liga a 2-a din China. Sa vedem romanasii nostri cum freaca banca, daca o prind. Fabulos ba, nivelul de gandire de la Romanica. ***. Si vrem si meciurile lui Ajax unde Rasvan Marrin nu prinde nici banca. Abia astept sa nu ma uit la meciurile de 2 bani transmise de Luc Tivi. Bine, eu nu ma uit nici la meciurile de 1 ban din Liga lu Unu, adevarate meciuri de adormit si nevazut nimic! Mai bine te uiti la stelele de pe cer, poate vezi vreun extraterestru ratacit pe acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează