INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO - FCSB, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // EXCLUSIV Un fost campion cu Steaua știe cine va decide derby-ul cu Dinamo : "El dă gol" » Are planuri mari: ”Prioritatea mea este acum ”naționala”!”

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 10:41

Fundașul Iasmin Latovlevici, 32 de ani, a vorbit despre acomodarea la Bursaspor, despre planurile sale și asigură că Raul Rusescu va decide derby-ul Dinamo - FCSB, de azi, ora 21:00.

Are trei titluri de campion cu Steaua, a devenit campion și cu Galatasaray Istanbul vara trecută. Are selecții, 12, la prima reprezentativă și-a devenit în scurt timp un om important pentru Bursaspor în Superliga turcă. Iasmin Latovlevici, ajuns la 32 de ani, luptă să se întoarcă printre "tricolori", mai ales că și alți fotbaliști trecuți de 30 de ani au demonstrat că au șanse să fie convocați de Cosmin Contra.

- Iasmin, cum îți merge?
- Bine, din ce în ce mai bine, dar dacă muncești și ai atitudine, așa e. Să știi că în străinătate, pentru oricine, e mult mai greu. Indiferent de nație, de locul unde ajungi să joci. Încercăm să urcăm echipa din Bursa mult mai sus în clasament.

- Mai ai emoții pentru Derby de România?
- Fiind cu antrenamentele de la echipă, cu meciurile, mai ales că acum joc un post nou la Bursaspor, mijlocaș stânga, am urmărit foarte puțin campionatul din țară. Dar, normal, când se apropie ora meciului dintre Steaua și Dinamo, apar și emoțiile, amintirile. Eu sper ca Steaua să se impună, Ruse să dea gol, să fie o partidă frumoasă.

- La echipa națională te mai gândești?
- Întotdeauna. Mai ales că de la o vârstă, apar mai puține posibilități. Dar eu muncesc și "naționala" rămâne o prioritate pentru mine. Îmi doresc să ajung din nou acolo, măcar o dată în viață. Și lupt să-mi îndeplinesc mereu dorințele.

- La 32 de ani...
- Orice vârstă voi avea, voi munci ca și cum acum am început fotbalul. Să știi că am o motivație deosebită, trag de mine în fiecare zi mai mult și vreau să arăt că încă sunt un fotbalist pe care oricine se poate baza. Îmi doresc ca "tricolorii" să aibă succes acum cu Lituania și cu Muntenegru, să-și îndeplinească obiectivele pe care și le-au propus, iar eu o să trag pe mai departe pentru că, nu se știe niciodată, de unde răsare selecția.

1gol în 6 meciuri a reușit Lato pentru Bursaspor, ex-stelistul sosind la noua sa echipă de la Galatasaray la finalul lunii august

  • Dinamo - FCSB SE joacă azi, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și TV Digi Sport.

ECHIPELE PROBABILE DINAMO - FCSB:

Imagini pentru logo dinamo DINAMO
Sistem: 4-1-4-1
ANTRENOR: Mircea Rednic
26. Penedo - 22. Sorescu, 6. M. Popescu, 3. Katsikas, 93. Sg. Popovici - 18. Cooper - 4. Hanca, 10. Nistor, 99. R. Moldoveanu, 20. Salomao - 19. D. Popa
Antrenor: Mircea Rednic
REZERVE: 12. Eșanu, 13. D. Ciobotariu, 17. Corbu, 21. Gomelt, 25. Zenke, 27. R. Grigore, 29. Neicuțescu
ABSENȚI: Pesici (accidentat), Atmane (incert)

Imagini pentru logo fcsb FCSB
SISTEM: 4-2-3-1
ANTRENOR: Nicolae Dică
34. Bălgrădean - 20. R. Benzar, 16. Planici, 8. L. Filip, 77. Al. Stan - 6. Nedelcu, 80. Teixeira - 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman - 9. Gnohere
REZERVE: 99. A. Vlad, 11. Moruțan, 17. Jakolis, 22. C. Dumitru, 24. Rusescu, 26. D. Benzar, 33. Zlatinski, 42. D. Toma
ABSENȚI: Bălașa, Momcilovici, Pintilii, Ov. Popescu (accidentați), J. Morais, M. Roman I (suspendați)

Citește și: Cum se termină Derby-ul? 22 de foști jucători ai celor două rivale au oferit pronosticuri SAVUROASE: "Dinamo se caută, dar nu găsește fotbalul" 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  11 Noiembrie 2018, 13:33

EXCLUSIV Un fost campion cu Steaua in momentul acesta ori este retras din activitate, ori joaca de pe la liga 3 in jos, gigistilor care impachetati peste. Iar puneti titluri de tip clickbait? Niciunul din cei care se vad in poza postata de voi in articol, n-a jucat in viata lor la Steaua. E timpul sa puneti stop manipularii poporului roman ca sa nu se mai crereze confuzie intre Steaua si echipa voastra din Popesti Leordeni viitoare Clinceni.

prolificul
prolificul  •  11 Noiembrie 2018, 12:49
Postat de herman25 pe 11 Noiembrie 2018, 12:37

E Dinamo-fcsb netotilor!

dinamo- FCSB e titlul articolului,net0tule!!

herman25
herman25  •  11 Noiembrie 2018, 12:37

E Dinamo-fcsb netotilor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează