INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Directorul Parmei explică de ce Man și Mihăilă nu au nivelul așteptat

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au avut parte de prea multe astfel de momente de bucurie la Parma // Foto: Imago
Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au avut parte de prea multe astfel de momente de bucurie la Parma // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 17:10 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 19:15

Roel Vaeyens, directorul sportiv al Parmei, crede că „problemele fizice i-au împiedicat să ajungă la maximum pe Man și pe Mihăilă. Au potențial mare, am încredere în ei”.

Parma îi tot așteaptă pe Dennis Man și pe Valentin Mihăilă să explodeze, să ajute echipa să promoveze, cota lor să crească și să poată fi vânduți pe sume cel puțin la fel de mari precum cele cu care au fost cumpărați: 13 milioane de euro, primul, 9,1 milioane, al doilea.

Valentin Mihăilă a oferit declarația zilei: „Am intrat în vestiar, dar nu să ascult ce vorbește Mister, ci să mă duc la toaletă”
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Valentin Mihăilă a oferit declarația zilei: „Am intrat în vestiar, dar nu să ascult ce vorbește Mister, ci să mă duc la toaletă”

Dennis Man și Valentin Mihăilă au marcat împreună doar 10 goluri la Parma în ultimul an

Problema e că ei n-au reușit încă să-și ia zborul. Au alternat evoluțiile foarte bune cu unele în care nu au influențat cu nimic jocul. Și meciurile la înălțime n-au fost prea multe.

  • Mihăilă, zero goluri, zero assisturi în actualul sezon (5 meciuri). În 2022-2023, când a fost o lungă perioadă accidentat, a avut 3 goluri și 3 pase decisive în 19 partide. 
  • Man, un gol, un assist în două întâlniri în această stagiune (și el a suferit o leziune musculară). În 2022-2023, șase goluri și două pase decisive în 32 de dueluri în toate competițiile.

„Dennis Man și Valentin Mihăilă au calități extraordinare"

Roel Vaeyens, directorul sportiv al clubului parmegian, a vorbit pentru Parma Live despre situația celor doi „tricolori”. A încercat să explice de ce nu cresc la nivelul așteptat.

„Nu obținem întotdeauna rezultatele dorite imediat. În unele cazuri, jucătorii sunt din prima clipă sus cum ai făcut transferurile, precum Begic, la care nu ne gândeam că va avea un asemenea impact. Man și Mihăilă au calități extraordinare. Dacă mă întrebați de ce nu sunt încă la maximum, vă răspund că problemele fizice i-au împiedicat”, a declarat oficialul „cruciaților”.

„Vor fi valoare adăugată pentru Parma"

Vaeyens a completat: „Se întâmplă ca tinerii să arate un mare potențial, dar să aibă căderi, care să țină săptămâni sau luni. Dar această cădere trebuie să se oprească la un nivel înalt de randament”.

Concluzia sa: „Am multă încredere în ei, în acest sezon vor fi valoare adăugată pentru Parma”.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Jucătorul alungat de Gigi Becali merge să se bată la titlu » Unde va evolua fostul fotbalist de la FCSB

Marius Șumudică a mai transferat un român » Denis Drăguș a fost prezentat la Gaziantep

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  16 Septembrie 2023, 00:18

Amice Jumătate Theodor, Man a fost vândut cu 8,9 mil euro, diferența pana la 13 era data de performante ( nr meciuri, goluri, calificări în gr. europene etc) toate numai în prima liga. Atenție! Numai din prima liga. Or Man a retrogradat iar bonusurile s-au risipit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează