INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dirijat de dronă » Chiricheș e monitorizat video la Napoli. Antrenorul Sarri a betonat apărarea

Drona, cu care Sarri lucra și la Empoli, l-a ajutat să amelioreze mult jocul lui Chiricheș (medalion) și al colegilor din apărare
Drona, cu care Sarri lucra și la Empoli, l-a ajutat să amelioreze mult jocul lui Chiricheș (medalion) și al colegilor din apărare

Articol de - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 00:00

Camera mobilă aeriană îi permite antrenorului să corecteze greșelile de plasament și de mișcare ale fundașilor săi, cu ajutorul filmulețelor analizate pe monitor și apoi în teren.

Napoli are cea mai ermetică defensivă din Europa League, cu un singur gol primit în 4 etape, iar Chiricheș face parte din ea. E și meritul noului antrenor Maurizio Sarri, care încă din vară a decis să-și monitorizeze fotbaliștii cu o dronă.

Folosită în Napoli în special la filmarea nunților, camera mobilă aeriană e "convocată" la fiecare ședință de joi dimineață pentru pregătirea tactică a fundașilor.

"Al treilea ochi" al lui Sarri zboară la înălțimea și în zona cerute de tehnician, înregistrările video fiind descărcate apoi pe o dischetă, după care se montează trei filmulețe.

Sarri le privește cu cei din staff, urmează analiza individuală cu apărătorul pe monitor și corecțiile tactice în teren. Napoli are două drone în dotare, una de rezervă, după ce în stagiul estival de la Dimaro se stricase una.

2 goluria primit în ultimele 8 etape din Serie A Napoli, care a ținut poarta închisă în 6 meciuri. Iar portarul Reina e neînvins de 287 de minute

Playtech: ȘOC! Ce a vorbit Putin la telefon cu Olaf Scholz. Anunț de ultimă oră, SE SCHIMBĂ TOTUL


Comentarii (2)
twinemperors
twinemperors  •  08 Noiembrie 2015, 10:04

"înregistrările video fiind descărcate apoi pe o dischetă" da' ce computer are antrenorul, 486 ? :)))

ottobraun
ottobraun  •  08 Noiembrie 2015, 09:23

il monitorizeaza o camila pe cap de cal!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close