INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TIANJIN TEDA

Dodel a debutat ieri la Tianjin » Arie Haan: "Tănase e extraordinar"

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2015 00:00

Antrenorul olandez l-a prezentat înaintea meciului pe mijlocașul de 28 de ani, cumpărat cu un milion de euro de la Steaua. Pe teren, Tănase n-a mai fost atît de bun

După șase ani în Ghencea, Tănase a călătorit 7.173 km, semnînd pe două sezoane cu Tianjin Teda. Mijlocașul, plătit cu două milioane de euro pînă în 2017, a fost prezentat ieri chiar de antrenorul "tigrilor", celebrul olandez Arie Haan. "Românul e extraordinar, ne va ajuta. De un an căutăm un jucător de valoare pe banda stîngă", a spus dublul vicecampion mondial (1974 și '78).

Apoi, debutul. Pe teren propriu, cu Shanghai Shenhua, echipa lui Demba Ba și Tim Cahill. Dodel n-a impresionat, a jucat la fel ca în ultimul timp: prezent în acțiuni, dar fără să iasă la lumină cu execuțiile sale. Totuși, Teda n-a mai pierdut (avea 5 eșecuri la rînd). 1-1, egalînd în minutul 76. Și rămîne pe locul 12.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  12 Iulie 2015, 14:20

hehe...ieri pe partea stanga Stelei i-a lipsi un "Dodel"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează