INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VIITOR

Doi puști români sînt în top 20 cei mai promițători tineri din Italia! Ambii joacă deja la Inter

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 12:54

Presa din Italia a făcut un top 20 al celor mai promițători puști din Italia. Printre ei se regăsesc și cei doi români de la Inter Primavera, Ionuț Radu și Răzvan Popa.

Primul are 18 ani, este portar și a jucat 4 meciuri în acest sezon. A luat 5 goluri. Al doilea are tot 18 ani, este fundaș și are 1.90 metri. În cele 5 meciuri a marcat un gol.

"Generaţia 1997, Ionuţ Radu vine de la de copii a lui Dinamo şi a cîştigat deja multe trofee cu echipa secundă a Interului, printre care şi Cupa Viareggio cu echipa Primavera. Nerazzurii l-au achiziţionat de la Pro Piacenza, după ce au cîştigat lupta cu Parma pentru semnătura lui. Interpretează un rol cu personalitate şi agresivitate şi creşte sub ochii lui Samir Handanovici", este caracterizarea lui Radu.

"Popa este tot generaţia 1997, iar în urmă cu doi ani viaţa lui s-a schimbat, atunci când Inter a cîştigat duelul cu Chelsea pentru semnătura lui. La 14 ani, a fost aproape să spună adio fotbalului, iar la 15 ani a debutat în prima ligă din România, mulţumită insistenţei tatălui său, care l-a trimis la academia Sportului Studenţesc. Poate evolua ca mijlocaş central, dar are şi calitatea de a evolua în axul central defensiv, fiind obişnuit să iasă din apărarea cu mingea la picior. Are un joc aerian impecabil", scrie în dreptul lui Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează