INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

OFICIAL Dorin Rotariu a semnat! Prezentat la o echipă de Champions League, după ce a refuzat-o pe FCSB

Dorin Rotariu. Sursă foto: Facebook Ludogorets
Dorin Rotariu. Sursă foto: Facebook Ludogorets

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 13:03 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 14:02

Dorin Rotariu (25 de ani) a semnat astăzi cu Ludogorets Razgrad, campioana Bulgariei din ultimele 10 sezoane.

După doi ani petrecuți în Kazahstan, la Astana, Dorin Rotariu începe de astăzi o nouă aventură. Fostul dinamovist vrea să-și relanseze cariera la cel mai puternic club din Bulgaria. 

Extrema dreaptă, care poate evolua și în centru, mai avea contract cu Astana până în decembrie 2022, dar a decis să își depună memoriu pentru a termina înțelegerea. Astfel, a intrat imediat în atenția lui Gigi Becali, care spera că-l poate convinge să semneze cu FCSB. Rotariu a respins însă ideea revenirii în Liga 1 și a ales-o pe Ludogorets, formație calificată în preliminariile UCL.

Dorin Rotariu a semnat cu Ludogorets

Astăzi, Roti a semnat contractul, urmând să fie prezentat într-o conferință de presă chiar de către Cosmin Moți, noul director tehnic al verzilor.

„Și-a depus memoriu la FIFA și a fost declarat liber de contract. Probabil că au fost anumite condiții financiare care nu au fost respectate. Nu știu ce va face, dar trebuie să vină spre Europa. 

E tânăr și a acumulat experiență, a jucat la Brugge, la Mouscron, la Astana. Are mentalitate de afară. Sigur va găsi echipă, dar nu știu unde va merge”, spunea Iosif Rotariu, unchiul fotbalistului, într-un dialog purtat recent cu jurnaliștii Gazetei

Dorin Rotariu are 10 selecții și un gol pentru naționala României. El a ajuns la Astana în februarie 2019, de la Brugge, pentru 1,5 milioane de euro. Pentru clubul din Kazahstan a bifat în total 63 de meciuri reușind 10 goluri și 10 assist-uri. El a mai jucat la Dinamo București, Mouscron și Alkmaar.

900.000 de euroe cota lui Rotariu, potrivit transfermarkt

VIDEO Constantin Anghelache a vorbit despre povestea transferului luI Rotariu la Manchester United: „David Moyes mi-a spus ca vor să îl cumpere”

Citește și alte știri de actualitate:

Premieră la București! Ce se întâmplă la meciul Ucraina - Macedonia de Nord, al doilea găzduit pe Arena Națională la Euro 2020

EXCLUSIV // VIDEO Un altfel de Ucraina - Macedonia de Nord: GSP vă prezintă poveștile a doi artiști străini care s-au consacrat în România

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  17 Iunie 2021, 16:15

Era bun la noi, macar sa incercam sa-l aducem pe dragos grigore ( mai ales ca ne a plecat Albentosa). Acum sa vedem cine e dinamovist si vine la greu

albertinhoo
albertinhoo  •  17 Iunie 2021, 15:36

A refuzat Steaua? Pai nu l-a dorit nimeni, doi la mana e dinamovist mare.

bodystyle74
bodystyle74  •  17 Iunie 2021, 15:25
Postat de tristan pe 17 Iunie 2021, 14:30

pai e un campionat mai slab ca al nostru..de aia s au adaptat..

Bulgarii dau salarii de 40000€ , joaca an de an in grupele EL, ce este rau in asta?Nationalele sunt asisdelea. Cu ce suntem noi mai tari ca avem play-off/out?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează