INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Dorin Rotariu are o cerere specială către propriul antrenor: "Pot mai mult de atât"

Foto: Photonews
Foto: Photonews

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 19:59

Dorin Rotariu (21 de ani) n-a fost decât de trei ori titular în acest sezon pentru Club Brugge, însă cea mai bună prestație a avut-o în ultima victorie cu Oostende, scor 3-1.

Fotbalistul român a contribuit la primele două goluri ale echipei sale, iar înainte de a fi înlocuit în minutul 79 a ratat alte două ocazii foarte bune. Rotariu spune însă că așteaptă ca antrenorul să se bazeze mai des pe el.

"Bineînţeles că sunt bucuros că am fost titular. Nu cred că m-am descurcat rău. Sunt fericit cu prestaţia mea şi de oportunitatea pe care am primit-o, pentru că nu se întâmplă foarte des.

Din păcate, nu am reuşit să marchez, dar sper ca după această evoluţie să pot juca din nou din primul minut, luni, cu Zulte Waregem. Mă pot descurca mai bine, iar colegii mei o ştiu", a declarat Rotariu în presa belgiană.

8 meciuri
a jucat Dorin Rotariu în acest sezon pentru Club Brugge

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
896192067117678
Nello Milano  •  28 Aprilie 2017, 22:57

BRAVO ROTI FII CAINE ..ȘI MUSCA DIN EI NU...*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează