INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Drăguș a marcat și Maxim a pasat decisiv, dar Șumudică a ratat incredibil victoria » Cât s-a încheiat duelul cu penultima clasată din Turcia

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a remizat cu penultima clasată Pendikspor, scor 2-2, în runda cu numărul 19 a primei ligi din Turcia. +7   FOTO
Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a remizat cu penultima clasată Pendikspor, scor 2-2, în runda cu numărul 19 a primei ligi din Turcia.

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 18:06 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 18:07

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a remizat cu penultima clasată Pendikspor, scor 2-2, în runda cu numărul 19 a primei ligi din Turcia. Denis Drăguș a marcat un gol, Alexandru Maxim a oferit o pasă decisivă, iar Florin Niță a fost integralist în poartă.

Gaziantep a avut nevoie de doar 12 minute pentru a deschide scorul. Denis Drăguș a atacat inspirat la colțul scurt și a deviat imparabil. A fost a 7-a reușită stagională pentru atacantul „tricolor”.

Șumudică a ieșit în evidență în minutul 20, când a primit un cartonaș galben din cauza protestelor.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Gaziantep - Pendikspor

+3 FOTO

Imediat după reluare, Maxim și-a pus amprenta pe joc. A pătruns în careul advers și a oferit o pasă involuntară de gol. În cădere, după un contact cu adversarul, a împins mingea spre Ogun Ozcicek. Mijlocașul turc a înscris cu un șut puternic de la marginea careului.

Oaspeții au redus din diferență în minutul 77, prin penalty-ul transformat de Alpaslan Ozturk. Penultima clasată a egalat la următoarea acțiune de poartă, prin Erencan Yardimci.

Gaziantep a ratat șansa unui salt important în clasament. Ocupă momentan locul 12, cu 20 de puncte. Runda viitoare, pe 10 ianuarie, formația pregătită de Marius Șumudică se deplasează pe terenul lui Hatayspor.

VIDEO. Marius Șumudică rămâne la Gaziantep: „Am refuzat ofertele din Arabia Saudită”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Piedică neașteptată în calea transferului lui Drăgușin » Ce detaliu poate afecta definitiv discuțiile cu Napoli și Tottenham: „Obstacol insurmontabil”

„Regula celor două kilograme”! Cu ce decizie a uimit Guardiola încă de la pimul sezon la City

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează