INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

„Dublă” pentru Eric Bicfalvi la Ural! Extraordinar în Rusia: al 4-lea sezon la rând golgeter al echipei sale?

„Dublă” pentru Eric Bicfalvi la Ural
„Dublă” pentru Eric Bicfalvi la Ural

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 18:44 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 21:47

Venit în 2017 la Ural, decarul Eric Bicfalvi a fost trei ani la rând cel mai prolific jucător. În această stagiune, are deja trei reușite în primele șapte etape, două marcate astăzi, la 3-1 cu Himki. Și acum e golgeterul portocaliilor.

La 32 de ani, Eric Bicfalvi se simte excelent în Rusia, la Ural. Transferat în ianuarie 2017 de la Tom Tomsk, decarul s-a integrat perfect la echipa din Ekaterinburg.

De la primul său sezon complet, mijlocașul ofensiv (care a evoluat și la Steaua, și la Dinamo) a fost golgeterul portocaliilor în campionat. Și așa a continuat an de an de atunci, a fost mereu cel mai prolific jucător al lui Ural:

  • 2017-2018: 8 goluri;
  • 2018-2019: 6 goluri;
  • 2019-2020: 8 goluri.

Iar acum, după doar șapte etape, tot Bicfalvi este cel mai liderul formației ruse. A înscris primul gol al lui Ural în această stagiune, în runda secundă, la 1-1 cu Rubin Kazan. Iar astăzi a punctat de două ori, la 3-1 cu Himki.

A deschis scorul, din penalty (15), fentând portarul și trăgând în direcția opusă plonjonului:

A înscris golul eliberării, de 3-1. Cu capul, la colțul scurt, după un corner:

Bicfalvi are trei reușite în actualul campionat.

VIDEO Ianis Hagi, două pase de gol în victoria lui Rangers!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mihnea74
mihnea74  •  12 Septembrie 2020, 19:58

Frumoasa cariera.Ar avea motive sa faca pe vedeta si sa nu raspunda la convocarile rare.Este deobicei adus cand nu merg ''vedetele''.Desi campionatul rus nu are cota este destul de dificil din punct de vedere fizic si a reusit evolutii apreciate la toate echipele unde a evoluat.Succes Erik!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează