INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Duel românesc în Qatar! După Țicleanu, încă un antrenor de la noi merge să lucreze acolo

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 10:27

Aurel Țicleanu a plecat din conducerea FRF și a semnat cu formația din a doua ligă qatareză, Qatar SC. Românul va începe aventura de la 15 iulie.

Locul acestuia în conducerea FRF, ca șef al Departamentului de Scouting, va fi luat de fostul mare internațional român Gheorghiță Geolgău.

În sezonul următor Țicleanu se va duela în a doua ligă din Qatar și cu Ilie Stan. Acesta s-ar fi înțeles și el cu o formație de acolo. Nu se cunoaște încă numele acestei echipe. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  01 Iulie 2016, 11:43

Nu se cunoaște încă numele acestei echipe. Să înțelegem că au și quatarezii fcsb - ul lor , pe care azi îi cheamă Quamillah , mâine Al Alahakbar și poimâine F C المضيف ( FC Almudif aka FC Gazde ) ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează