INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

După Drăgușin, Florin Manea vrea să dea lovitura cu alt internațional „tricolor”: „Impresarul lui Joao Felix a fost la România - Irlanda! Deja se interesează de sume”

Denis Drăguș, în dreapta imaginii / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Denis Drăguș, în dreapta imaginii / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 20:24 / Actualizat luni, 25 martie 2024 20:39

Impresarul Florin Manea susține că Denis Drăguș (24 de ani) se află pe lista mai multor cluburi importante din Portugalia și Germania. Inclusiv colosul Benfica pregătește o ofertă.

Denis Drăguș are contract cu Standard Liege până pe 30 iunie 2025. Belgienii l-au împrumutat în actuala stagiune la Gaziantep. Atacantul român a impresionat în Turcia, 11 goluri marcate, și ar fi atras atenția mai multor formații cu pretenții.

Premiera anunțată de FRF pentru meciul Columbia - România » Motivul deciziei
Columbia - România
Premiera anunțată de FRF pentru meciul Columbia - România » Motivul deciziei

Florin Manea anunță că Benfica îl vrea pe Denis Drăguș

„Nu cred că Rrahmani e dorit în Portugalia. Altcineva e dorit în Portugalia. Da, Denis Drăguș. Mă ocup de el în vara asta. Benfica este una dintre echipele mari care îl vor.

A venit impresarul lui Joao Felix la meciul României cu Irlanda de Nord să-l vadă pe Drăguș. L-a văzut, s-a încălzit extraordinar de bine. A venit degeaba, dar acum o să-l vadă în Spania.

Impresarul lui Joao Felix m-a sunat și mi-a spus că sunt două cluburi din Bundesliga și trei din Portugalia care sunt interesate de Drăguș. A venit să-l vadă și el personal. Cluburile respective vor fi la meciul de acum din Spania.

Când cluburile deja te sună, nu mai este un interes fictiv sau că ai fi doar pe o listă. Eu am fost sunat de anumiți președinți de la cluburile respective. Deja se interesează de sume.

Drăguș e împrumutat în Turcia și mai are un an cu Standard, revine în vară. Am vorbit, am aflat prețul pe care l-ar lăsa să plece. Este un preț un pic piperat, având în vedere că e în ultimul an de contract, dar eu zic că Denis merită toți banii care se cer pe el.

E într-o formă bună, sper ca mâine să joace și la națională, are 11 goluri date, are pase de gol", a spus Florin Manea, la „Fotbal Club” de la Digi Sport. .

Joao Felix este reprezentat de firma GestiFute, înființată de Jorge Mendes, unul dintre cei mai importanți impresari ai planetei.

VIDEO. EURO GSP » Narcis Drejan, despre Vlad Chiricheș, Radu Drăgușin si Octavian Popescu: „Nu avea față de Premier League”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Doi ani de la debutul lui Edi Iordănescu pe banca naționalei » Cum s-a schimbat echipa: din 3 jucători chemați în premieră, doar unul s-a impus
ROMÂNIA - COLUMBIA
Doi ani de la debutul lui Edi Iordănescu pe banca naționalei » Cum s-a schimbat echipa: din 3 jucători chemați în premieră, doar unul s-a impus
Răspunsul lui Radu Drăgușin când a fost pus să aleagă între Islanda și Ucraina ca adversar după baraj: „Eu vreau să ies din grupe. «Foarfece» nu dau”
ROMÂNIA
Răspunsul lui Radu Drăgușin când a fost pus să aleagă între Islanda și Ucraina ca adversar după baraj: „Eu vreau să ies din grupe. «Foarfece» nu dau”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
grigs1981
grigs1981  •  27 Martie 2024, 13:30

Si golanii au bafta cateodata!Asta e baiatul lui Mutu Manea,un golan cu succes,asta nu inseamna ca e mai priceput la fotbal ca noi...

adrian.7
adrian.7  •  26 Martie 2024, 14:27

Acum câteva luni, nu multe, impresarul Manea vorbea că nu există fotbalist român interesant pentur marile campionate și că prioritatea lui este un străin la mare preț în Italia...Acum când naționala se apropie de jocurile importante vrea și uliul Manea o ciosvârtă din pradă...nu contează cine, unde, cum...

VardyParty
VardyParty  •  26 Martie 2024, 10:14
Postat de VanBasten2000 pe 26 Martie 2024, 09:45

Stai ca partea interesanta de abia acum urmeaza. Dupa Radu Dragusin, Denis Dragus urmeaza....tananaaa, Bianca Dragusanu. Va fi cel mai mare transfer din fotbalul feminin la nivel mondial, Vardy.

Highly doubt it… cand i-o arde BD una, il face p’āsta stelist/fcsbist/ddbist, ce vrei tu. Nimeni, pricepi ßastenitos?, nimeni nu ia bani de la Bianca.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează