INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

După înfrîngerea lui Stuttgart cu Mainz, presa germană îl cere pe Maxim în teren: ”E nevoie de el!”

Maxim, în prim-plan, a ajuns la Stuttgart în ianuarie. Are contract pînă-n 2017 și cîștigă 300.000 de euro net pe sezon
Maxim, în prim-plan, a ajuns la Stuttgart în ianuarie. Are contract pînă-n 2017 și cîștigă 300.000 de euro net pe sezon

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 13 august 2013 21:18

Cotidianul Stuttgarter Nachrichten sugerează că Stuttgart ar fi avut mai multe şanse la Mainz (2-3) cu mijlocaşul român pe teren.

Alex Maxim are un aliat puternic la Stuttgart: presa! Cotidianul Stuttgarter Nachrichten l-a criticat ieri pe antrenorul Labbadia fiindcă nu l-a folosit pe român în meciul pierdut de VfB duminică, la Mainz (2-3), în prima etapă a noului sezon.

"Antrenorul n-a avut un plan. L-a lăsat pe bancă tocmai pe Maxim, care ştie cel mai bine să-i pună în valoare pe colegi cu pasele sale!", a subliniat ziarul amintit. Alex reuşise un assist în prima manşă a duelului cu Botev Plovdiv (1-1), din Europa League, dar s-a prezentat slab la retur, cînd a fost înlocuit la pauză. Iar Labbadia l-a taxat pentru asta şi în campionat.

11 meciuri a bifat Maxim în returul campionatului trecut la Stuttgart, reuşind un gol şi un assist

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  14 August 2013, 09:08

foarte slab acest antrenor. Stuttgart joaca doar pe benzi , intre mijloc si atac este o mare prapastie.Tot il baga pe Boka la mijloc care nu poate sa tina mijlocul . Nu inteleg dc nu joaca cu Kvist . Eu nu cred ca il baga pe Maxim nici cu Bayer. Dar pt Maxim cred ca o sa fie bine daca nu joaca , ii macelareste Bayer.

plischi
plischi  •  14 August 2013, 07:50

dupa cum a jucat in returul bulgaresc - unde labbadia (culmea, un atacant ca jucator!) a pregatit totul exclusiv pentru zerozero - poate ca nici nu trebuia ATUNCI sa-l foloseasca, maxim nefiind util cand joci la zerozero, nu ma asteptam sa-l bage la mainz, unde tot la ciupeala se duceau. stuttgart are o trupa fara perspective, iar bruno este antrenorul lu' peste nu de azi de ieri. sa speram ca este influentabil si ca va tine cont de ce zice tzaitungu'.

forumeer
forumeer  •  14 August 2013, 03:02

Acum, despre sezonul de pana acum al lui Maxim. A inceput sezonul pt VfB cu un prim meci oficial impotriva Plovdivului. A fost rezerva, nefiind prea bine pregatit fizic, si a intrat pe final, dand o pasa de gol. In urmatorul meci, fiind probabil multumit de Maxim, Labbadia l-a introdus titular in Cupa Germaniei, cu Dynamo Berlin. A avut o evolutie buna din nou si a dat o centrare frumoasa (cu stangul!) pt primul gol al lui VfB. Alta pasa de gol, deci. Evident, antrenorul l-a pastrat titular si pt meciul retur cu Plovdiv. Aici a dezamagit si a fost scos la pauza. De aici decizia de a-l tine rezerva cu Mainz. Totusi, cred ca Labbadia s-a convins ca a gresit si-l va baga cu Bayer.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează