INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

După naţională, şi Fiorentina îi caută înlocuitor lui Mutu! Află cine este cel vizat!

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2009 00:00

O săptămînă de coşmar pentru decarul naţionalei. Contestat vehement în urma prestaţiei de la Belgrad, Adrian Mutu pare să nu se afle într-o situaţie mai bună nici la echipa de club.

Evoluţiille modeste din debutul stagiunii i-au determinat pe conducătorii Fiorentinei să înceapă căutările pentru un atacant care să-i poată lua locul românului la iarnă sau, cel mai tîrziu, vara viitoare.

Gruparea viola s-a arătat interesată de serviciile uruguayanului Juan Albin de la Getafe, pentru semnătura căruia se va lupta cu AC Milan, Napoli şi Valencia. Coechipierul lui Cosmin Contra este monitorizat atent de scouterii Fiorentinei, care i-au recomandat directorului sportiv Pantaleo Corvino să facă totul pentru a reuşi să-l aducă pe Artemio Franchi.

Conform postului de radio spaniol Cadena SER, Albino, 23 de ani, este foarte aproape să se despartă de Getafe, mai ales că Mutu este cerut insistent de ruşii de la Zenit Sankt Petersburg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  12 Octombrie 2009, 14:35

Mutu e gata,au ramas in schimb fitele si prostia,dublate de aroganta si dezinteres.Pai cum sa-l mai vrea Fiorentina,cand el a ajuns cel mai slab din lot?Sa vedeti ca in max 1 an,valoarea lui va cobora sub 800.000 euro.Drogatul draq si-a batut joc de culorile nationalei,sa nu-l mai vedem in tara.Sa mearga draq la la socru-so ala tuciuriu!

 •  12 Octombrie 2009, 14:00

mutu e un bou ; O SA SI DEA CU TESLA IN C.OA.IE MAI TARZIU CAND O SA SI GANDEASCA ! acum e vai de capul lui , se gandeste doar la fu.t.uut si atat ! ...un bou.

ovidiuzaharia
ovidiuzaharia  •  12 Octombrie 2009, 13:46

e momentul sa se intoarca la Dinamo...sa ii invete si pe aia cum se prizeaza, ca la baut se pricep...haide briliantule!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează