INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEK-END

Echipa lui Ghioane, Dinamo Kiev, a învins cu 9-0! Vezi toate evoluţiile stranierilor

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Goluri marcate de stranieri: 4 (Ogăraru, Paraschiv, Keşeru*2)
Autogoluri marcate de stranieri: 1 (E.Jula)
Cartonaşe galbene primite de stranieri: 3 (Ghionea, Mara, Paraschiv)


FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (MONACO - Bordeaux // Meciul dintre Monaco şi Bordeaux a fost amînat din cauza ploii abundente. Data reprogramării va fi stabilită în săptămîna aceasta )


GERMANIA (Bundesliga)


- Ciprian MARICA
(Wolfsburg - STUTTGART 2-0 // Marica nu a fost inclus pe foaia de joc pentru acest meci şi rămîne doar cu un gol marcat în Bundesliga, în sezonul 10-11)

- Max NICU (Bayern - FREIBURG 4-2 // Nicu a fost titular pentru Freiburg în înfrîngerea de la Munchen. Românul a părăsit terenul, lăsîndu-i locul lui Reisinger, care a marcat la două minute de la  schimbare) 

- Alexandru IONIŢĂ (KOLN - Hamburger 3-2 // Ioniţă a mai ratat un meci din cauza unei accidentări suferite într-unul din amicalele disputate de Koln şi va lipsi cel puţin încă o săptămînă)

- Ciprian DEAC
(SHALKE - Bayer 0-1 // Chiar dacă a părăsit ultima poziţie a clasamentului, Shalke se află la egalitate cu “lanterna roşie”, Borussia M’Gladbach, cu 6 puncte. Deac nu a fost decît rezervă)

- Vlad MUNTEANU (WOLFSBURG - Stuttgart 2-0 // Munteanu nu a fost inclus pe foaia de joc pentru Wofsburg)

Clasament Bundesliga (etapa 10):
1.Dortmund (25 pcte)…10.Freiburg (15)… 12.Wolfsburg (13)… 15.Koln (8), 16.Stuttgart (7), 17.Shalke (6)


ITALIA (Serie A)


- Adrian MUTU
(Catania - FIORENTINA 0-0 // Mutu a redebutat pentru Fiorentina după suspendarea care l-a ţinut în afara lotului aproape jumătate de an. Jocul oaspeţilor a fost lipsit de idei, chiar şi cu apariţia românului în primul 11 şi echipa din Florenţa nu a reuşit decît un egal)

- Cristi CHIVU
- Denis ALIBEC


Genoa - INTER 0-1 // Chivu nu a făcut deplasarea cu Inter, la Genoa, din cauza unor dureri musculare resimţite în ultimele zile. Singurul gol al milanezilor a fost marcat de Muntari, în minutul 45. Alibec nu a fost inclus pe foaia de joc

- Ştefan RADU (Palermo - LAZIO 0-1 // Lazio continuă seria de victorii, ajungînd la 4 succese la rînd şi se menţine pe prima poziţie în Italia. Radu a intervenit decisiv în minutul 64, cînd s-a aruncat în faţa şutul ui expediat de Pastore. Fundaşul român a fost integralist pentru Lazio)

- Dorin GOIAN
- Cristi MELINTE


PALERMO - Lazio 0-1 // După cîteva greşeli făcute de Goian în meciurile trecute, fundaşul nostru a rămas pe banca de rezerve tot timpul meciului, în timp ce Melinte nu a putut fi inclus pe foaia de joc

- Bogdan LOBONŢ
(ROMA - Lecce 2-0 // Revenirea lui Julio Sergio l-a împins pe Lobonţ din nou, pe banca de rezerve. Roma a învins pe teren propriu cu 2-0, pe Lecce şi se află pe poziţia a noua în Serie A)

Clasament Serie A (etapa 9):
1.Lazio (22 pcte), 2.Inter (18)...9.Roma (12), 10.Palermo (11)...15.Fiorentina (9)


SPANIA (La Liga)

- Cristi PULHAC (HERCULES – Real Madrid 1-3 // Pulhac nu a fost inclus în lotul lui Hercules nici în partida cu Real şi încă nu şi-a făcut debutul în Primera Division)


GERMANIA (2 Bundesliga)

- Emil JULA
- Sergiu RADU


(COTTBUS – Bochum 2-1 // Jula are un sezon sărac în goluri înscrise în poarta adversarului, dar îşi trece numele în dreptul oaspeţilor. În meciul cu Bochum, a fost integralist şi în minutul 28 şi-a marcat un autogol. Sergiu Radu a rămas pe banca de rezerve pe toată durata partidei)

- Florin LOVIN (Karslruher - TSV MUNCHEN 2-4 // Lovin a bifat toate minutele în meciul cu Karslruher)


GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA (Larissa - XANTHI 3-0 // Buga a început partida ca rezervă şi a intrat pe teren în minutul 52, în locul lui Vasilakakis)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA


IRAKLIS – Volos 0-0 // Nu s-a înscris nici un gol în partida dintre Iraklis şi Volos, meci în care Mara şi Iacob au fost integralişti. Bogdan Mara a primit un cartonaş galben în minutul 87 şi este primul avertisment din acest sezon, în timp ce Iacob se poate lăuda cu 5 cartonaşe galbene, adunate în 7 meciuri)

OLANDA (Eredivisie)


- Mihai NEŞU (Den Haag - UTRECHT 1-0 // Utrecht a pierdut întîlnirea cu Den Haag, echipă de pe locul 8, în Eredivisie. Neşu a fost integralist pentru oaspeţi)


PORTUGALIA (Portuguese Liga)


- Cristian SĂPUNARU
(Academica - PORTO 0-1 // Porto continuă seria rezultatelor bune şi se distanţează la 7 puncte de Benfica, locul 2 în Portugalia. Săpunaru a fost integralist la oaspeţi, în deplasarea de la Coimbra)


UCRAINA (Premier League)

- Mircea LUCESCU (ant)
- Răzvan RAŢ


Dnepr - ŞAHTIOR 0-1 // Lucescu l-a titularizat pe Raţ în defensiva lui Şahtior, în meciul cîştigat la limită de campioana Ucrainei, în faţa lui Dnepr  .

- Cornel BUTA
- Adrian NEAGA
- Sorin PARASCHIV


(Metalurg D. - VOLYN 0-2 // Buta a fost singurul român integralist de la Volyn. Paraschiv a intrat pe teren în minutul 19, în locul lui Pavlov, a luat un cartonaş galben în minutul 60 şi a stabilit scorul final cu două minute înainte de final. Neaga a fost doar rezervă)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ


Kryvbas - ARSENAL KIEV 1-1 // Şoavă a fost integralist pentru Arsenal, în timp ce Mazilu a intrat în joc, în minutul 78)

- Ciprian TĂNASĂ (METALURG DONEŢK – Volyn 0-2 // Tănasă a fost integralist, dar nu a reuşit să îşi ajute prea mult echipa)

- Tiberiu GHIOANE
(DINAMO KIEV - Ilişiveţ 9-0 // Ghioane nu a fost trecut pe foaia de joc pentru meciul în care Dinamo a spulberat-o pe Ilişiveţ cu 9-0. Cele mai multe goluri au fost marcate de Milevsky, care a înscris de 4 ori în poarta lui Romanenko)

Ukraina Premier League (etapa 15):
1.Şahtior (40 pcte), 2.Dinamo (35)… 6.Arsenal (21)…  9.Metalurg (18), 10.Volyn (18)


RUSIA (Premier League)

- Adrian ROPOTAN (DINAMO MOSCOVA – Sibir 4-1 // Bozovic nu l-a putut folosi pe Ropotan, acesta fiind suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene. Mijlocaşul are 8 avertismente în acest sezon)

- Gheorghe FLORESCU (Zenit - ALANIA 3-0 // Alania a plecat fără nici un punct de la Petersburg, meci pentru care Florescu nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Sorin GHIONEA (Spartak - ROSTOV 2-1 // Integralist, Ghionea a primit un cartonaş galben în minutul 42, la scorul de 1-1. După 16 etape, Rostov se situează pe locul 8, cu 33 de puncte)

Clasament Rusia Premier League (etapa 26): 1.Zenit (60 pcte)… 7.Dinamo (37), 8.Rostov (33), …14.Alania (24)


BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (Club Brugge - STANDARD LIEGE 2-2 // Grozav a revenit în lotul lui Standard, dar a rămas pe banca de rezervă tot meciul. Ultimele minute jucate de atacantul nostru au fost pe 28 august, în meciul cu Kortrijk, cîştigat cu 1-0)


ELVEŢIA (Super League)


- George OGĂRARU
- Cristi IANU

(SION- LUCERNA 4-1 // Ogăraru pare să se fi acomodat în Elveţia. Fundaşul român a marcat al doilea gol în acest sezon, chiar în meciul cu Lucerna, care a pierdut şefia clasamentului în urma acestei etape. Jucătorul gazdelor a revenit după o suspendare care l-a ţinut departe de teren în etapa trecută. Echipa la care Ianu a lipsit din cauza unei accidentări, Lucerna, caută de 3 etape victoria şi Basel a profitat de forma slabă, ca să ajungă pe primul loc în Super League)


BULGARIA (A PFG)

- Florin BRATU (LITEX LOVECI - Slavia 2-0 // Bratu a fost doar rezervă pentru liderul campionatului din Bulgaria, Litex)


TURCIA (Super Lig)

- Gheorghe HAGI (ant) (GALATASARAY – Antalyaspor 2-1 // Hagi a cîştigat primul meci pentru Galatasaray în al doilea mandat al său ca antrenor la Istanbul. Cetin şi Pino au fost marcatorii gazdelor în meciul cu Antalyaspor)

- Nicolae DICĂ (Genclerbirligi - MANISASPOR 2-0 // Intrarea lui Dică, în minutul 66, nu a produs o schimbare majoră în jocul oaspeţilor, care au pierdut meciul cu 2-0)

- Florin CERNAT (Gaziantepspor - KARABUKSPOR 0-0 // În continuare accidentat, Cernat a fost indisponibil pentru Kara şi în meciul cu Gaziantepspor)

- Giani KIRIŢĂ (BURSASPOR - Fenerbahce 1-1 // Bursaspor şi-a menţinut poziţia de lider şi după această etapă, terminînd la egalitate întîlnirea cu Fener. Kiriţă nu a fost inclus pe foaia de joc pentru gazde)


FRANTA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (ANGERS - Troyes 3-0 // Keşeru a pus serios umărul la victoria echipei sale cu 3-0 în faţa lui Troyes, punctînd în minutele 45 şi 47. Atacantul român a marcat în acest sezon de Ligue 2, 4 goluri pentru Angers. Claudiu a fost schimbat cu 3 minute înainte de final, cu Charbonnier)


AZERBAIDJAN (Premyer Liqasi)

- Dorian ARBĂNAŞ
- Cătălin DOMAN
- Adrian IORDACHE
- Stelian STANCU
- Mircea REDNIC (ant)


Qarabakh - KHAZAR 0-1 // Golul victoriei oaspeţilor a fost marcat de Arbănaş, în minutul 66. Chiar dacă au fost 4 români titulari, doar Arbănaş şi Iordache au rămas pe teren toate cele 90 de minute, Stancu şi Doman fiind înlocuiţi de Abbasov şi Gurbanov)


- Gabriel TAMAŞ (Blackpool - WBA : partida se va disputa luni, 1 noiembrie)
- Paul CODREA (Sassuolo – SIENA : partida se va disputa luni, 1 noiembrie)
- Mihai TARARACHE (Fortuna - DUISBURG : partida se va desfăşura luni, 1 noiembrie, de la ora 21.15)

Goluri marcate de stranieri: 4 (Ogăraru, Paraschiv, Keşeru*2)
Autogoluri marcate de stranieri: 1 (E.Jula)
Cartonaşe galbene primite de stranieri: 3 (Ghionea, Mara, Paraschiv)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (MONACO - Bordeaux // Meciul dintre Monaco şi Bordeaux a fost amînat din cauza ploii abundente. Data reprogramării va fi stabilită în săptămîna aceasta )


GERMANIA (Bundesliga)


- Ciprian MARICA
(Wolfsburg - STUTTGART 2-0 // Marica nu a fost inclus pe foaia de joc pentru acest meci şi rămîne doar cu un gol marcat în Bundesliga, în sezonul 10-11)

- Max NICU (Bayern - FREIBURG 4-2 // Nicu a fost titular pentru Freiburg în înfrîngerea de la Munchen. Românul a părăsit terenul, lăsîndu-i locul lui Reisinger, care a marcat la două minute de la  schimbare) 

- Alexandru IONIŢĂ (KOLN - Hamburger 3-2 // Ioniţă a mai ratat un meci din cauza unei accidentări suferite într-unul din amicalele disputate de Koln şi va lipsi cel puţin încă o săptămînă)

- Ciprian DEAC
(SHALKE - Bayer 0-1 // Chiar dacă a părăsit ultima poziţie a clasamentului, Shalke se află la egalitate cu “lanterna roşie”, Borussia M’Gladbach, cu 6 puncte. Deac nu a fost decît rezervă)

- Vlad MUNTEANU (WOLFSBURG - Stuttgart 2-0 // Munteanu nu a fost inclus pe foaia de joc pentru Wofsburg)

Clasament Bundesliga (etapa 10):
1.Dortmund (25 pcte)…10.Freiburg (15)… 12.Wolfsburg (13)… 15.Koln (8), 16.Stuttgart (7), 17.Shalke (6)

ITALIA (Serie A)


- Adrian MUTU
(Catania - FIORENTINA 0-0 // Mutu a redebutat pentru Fiorentina după suspendarea care l-a ţinut în afara lotului aproape jumătate de an. Jocul oaspeţilor a fost lipsit de idei, chiar şi cu apariţia românului în primul 11 şi echipa din Florenţa nu a reuşit decît un egal)

- Cristi CHIVU
- Denis ALIBEC

Genoa - INTER 0-1 // Chivu nu a făcut deplasarea cu Inter, la Genoa, din cauza unor dureri musculare resimţite în ultimele zile. Singurul gol al milanezilor a fost marcat de Muntari, în minutul 45. Alibec nu a fost inclus pe foaia de joc

- Ştefan RADU (Palermo - LAZIO 0-1 // Lazio continuă seria de victorii, ajungînd la 4 succese la rînd şi se menţine pe prima poziţie în Italia. Radu a intervenit decisiv în minutul 64, cînd s-a aruncat în faţa şutul ui expediat de Pastore. Fundaşul român a fost integralist pentru Lazio)

- Dorin GOIAN
- Cristi MELINTE

PALERMO - Lazio 0-1 // După cîteva greşeli făcute de Goian în meciurile trecute, fundaşul nostru a rămas pe banca de rezerve tot timpul meciului, în timp ce Melinte nu a putut fi inclus pe foaia de joc

- Bogdan LOBONŢ
(ROMA - Lecce 2-0 // Revenirea lui Julio Sergio l-a împins pe Lobonţ din nou, pe banca de rezerve. Roma a învins pe teren propriu cu 2-0, pe Lecce şi se află pe poziţia a noua în Serie A)

Clasament Serie A (etapa 9):
1.Lazio (22 pcte), 2.Inter (18)...9.Roma (12), 10.Palermo (11)...15.Fiorentina (9)

SPANIA (La Liga)

- Cristi PULHAC (HERCULES – Real Madrid 1-3 // Pulhac nu a fost inclus în lotul lui Hercules nici în partida cu Real şi încă nu şi-a făcut debutul în Primera Division)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Emil JULA
- Sergiu RADU

(COTTBUS – Bochum 2-1 // Jula are un sezon sărac în goluri înscrise în poarta adversarului, dar îşi trece numele în dreptul oaspeţilor. În meciul cu Bochum, a fost integralist şi în minutul 28 şi-a marcat un autogol. Sergiu Radu a rămas pe banca de rezerve pe toată durata partidei)

- Florin LOVIN (Karslruher - TSV MUNCHEN 2-4 // Lovin a bifat toate minutele în meciul cu Karslruher)

GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA (Larissa - XANTHI 3-0 // Buga a început partida ca rezervă şi a intrat pe teren în minutul 52, în locul lui Vasilakakis)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA

IRAKLIS – Volos 0-0 // Nu s-a înscris nici un gol în partida dintre Iraklis şi Volos, meci în care Mara şi Iacob au fost integralişti. Bogdan Mara a primit un cartonaş galben în minutul 87 şi este primul avertisment din acest sezon, în timp ce Iacob se poate lăuda cu 5 cartonaşe galbene, adunate în 7 meciuri)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (Den Haag - UTRECHT 1-0 // Utrecht a pierdut întîlnirea cu Den Haag, echipă de pe locul 8, în Eredivisie. Neşu a fost integralist pentru oaspeţi)


PORTUGALIA (Portuguese Liga)


- Cristian SĂPUNARU
(Academica - PORTO 0-1 // Porto continuă seria rezultatelor bune şi se distanţează la 7 puncte de Benfica, locul 2 în Portugalia. Săpunaru a fost integralist la oaspeţi, în deplasarea de la Coimbra)

UCRAINA (Premier League)

- Mircea LUCESCU (ant)
- Răzvan RAŢ

Dnepr - ŞAHTIOR 0-1 // Lucescu l-a titularizat pe Raţ în defensiva lui Şahtior, în meciul cîştigat la limită de campioana Ucrainei, în faţa lui Dnepr  .

- Cornel BUTA
- Adrian NEAGA
- Sorin PARASCHIV

(Metalurg D. - VOLYN 0-2 // Buta a fost singurul român integralist de la Volyn. Paraschiv a intrat pe teren în minutul 19, în locul lui Pavlov, a luat un cartonaş galben în minutul 60 şi a stabilit scorul final cu două minute înainte de final. Neaga a fost doar rezervă)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ

Kryvbas - ARSENAL KIEV 1-1 // Şoavă a fost integralist pentru Arsenal, în timp ce Mazilu a intrat în joc, în minutul 78)

- Ciprian TĂNASĂ (METALURG DONEŢK – Volyn 0-2 // Tănasă a fost integralist, dar nu a reuşit să îşi ajute prea mult echipa)

- Tiberiu GHIOANE
(DINAMO KIEV - Ilişiveţ 9-0 // Ghioane nu a fost trecut pe foaia de joc pentru meciul în care Dinamo a spulberat-o pe Ilişiveţ cu 9-0. Cele mai multe goluri au fost marcate de Milevsky, care a înscris de 4 ori în poarta lui Romanenko)

Ukraina Premier League (etapa 15):
1.Şahtior (40 pcte), 2.Dinamo (35)… 6.Arsenal (21)…  9.Metalurg (18), 10.Volyn (18)

RUSIA (Premier League)

- Adrian ROPOTAN (DINAMO MOSCOVA – Sibir 4-1 // Bozovic nu l-a putut folosi pe Ropotan, acesta fiind suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene. Mijlocaşul are 8 avertismente în acest sezon)

- Gheorghe FLORESCU (Zenit - ALANIA 3-0 // Alania a plecat fără nici un punct de la Petersburg, meci pentru care Florescu nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Sorin GHIONEA (Spartak - ROSTOV 2-1 // Integralist, Ghionea a primit un cartonaş galben în minutul 42, la scorul de 1-1. După 16 etape, Rostov se situează pe locul 8, cu 33 de puncte)

Clasament Rusia Premier League (etapa 26): 1.Zenit (60 pcte)… 7.Dinamo (37), 8.Rostov (33), …14.Alania (24)

BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (Club Brugge - STANDARD LIEGE 2-2 // Grozav a revenit în lotul lui Standard, dar a rămas pe banca de rezervă tot meciul. Ultimele minute jucate de atacantul nostru au fost pe 28 august, în meciul cu Kortrijk, cîştigat cu 1-0)


ELVEŢIA (Super League)

- George OGĂRARU
- Cristi IANU

(SION- LUCERNA 4-1 // Ogăraru pare să se fi acomodat în Elveţia. Fundaşul român a marcat al doilea gol în acest sezon, chiar în meciul cu Lucerna, care a pierdut şefia clasamentului în urma acestei etape. Jucătorul gazdelor a revenit după o suspendare care l-a ţinut departe de teren în etapa trecută. Echipa la care Ianu a lipsit din cauza unei accidentări, Lucerna, caută de 3 etape victoria şi Basel a profitat de forma slabă, ca să ajungă pe primul loc în Super League)

BULGARIA (A PFG)

- Florin BRATU (LITEX LOVECI - Slavia 2-0 // Bratu a fost doar rezervă pentru liderul campionatului din Bulgaria, Litex)

TURCIA (Super Lig)

- Gheorghe HAGI (ant) (GALATASARAY – Antalyaspor 2-1 // Hagi a cîştigat primul meci pentru Galatasaray în al doilea mandat al său ca antrenor la Istanbul. Cetin şi Pino au fost marcatorii gazdelor în meciul cu Antalyaspor)

- Nicolae DICĂ (Genclerbirligi - MANISASPOR 2-0 // Intrarea lui Dică, în minutul 66, nu a produs o schimbare majoră în jocul oaspeţilor, care au pierdut meciul cu 2-0)

- Florin CERNAT (Gaziantepspor - KARABUKSPOR 0-0 // În continuare accidentat, Cernat a fost indisponibil pentru Kara şi în meciul cu Gaziantepspor)

- Giani KIRIŢĂ (BURSASPOR - Fenerbahce 1-1 // Bursaspor şi-a menţinut poziţia de lider şi după această etapă, terminînd la egalitate întîlnirea cu Fener. Kiriţă nu a fost inclus pe foaia de joc pentru gazde)

FRANTA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (ANGERS - Troyes 3-0 // Keşeru a pus serios umărul la victoria echipei sale cu 3-0 în faţa lui Troyes, punctînd în minutele 45 şi 47. Atacantul român a marcat în acest sezon de Ligue 2, 4 goluri pentru Angers. Claudiu a fost schimbat cu 3 minute înainte de final, cu Charbonnier)

AZERBAIDJAN (Premyer Liqasi)

- Dorian ARBĂNAŞ
- Cătălin DOMAN
- Adrian IORDACHE
- Stelian STANCU
- Mircea REDNIC (ant)

Qarabakh - KHAZAR 0-1 // Golul victoriei oaspeţilor a fost marcat de Arbănaş, în minutul 66. Chiar dacă au fost 4 români titulari, doar Arbănaş şi Iordache au rămas pe teren toate cele 90 de minute, Stancu şi Doman fiind înlocuiţi de Abbasov şi Gurbanov)

- Gabriel TAMAŞ (Blackpool - WBA : partida se va disputa luni, 1 noiembrie)
- Paul CODREA (Sassuolo – SIENA : partida se va disputa luni, 1 noiembrie)
- Mihai TARARACHE (Fortuna - DUISBURG : partida se va desfăşura luni, 1 noiembrie, de la ora 21.15)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cosmin_radu
cosmin_radu  •  01 Noiembrie 2010, 16:44

Citez din articol:"Mutu a redebutat pentru Fiorentina după suspendarea care l-a ţinut în afara lotului aproape jumătate de an. "....." Ştefan RADU (Palermo - LAZIO 0-1 // Lazio continuă seria de victorii, ajungînd la 4 succese la rind şi se menţine pe prima poziţie în Italia. Sergiu Radu a intervenit decisiv în minutul 64, cînd a respins cu corpul şutul expediat de Pastore. Fundaşul roman a fost integralist pentru Lazio"....mda...ghiciti greselile...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează