INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Echipa lui Rednic e anchetată în Belgia » Poliția a făcut deja primele percheziții: "Sunt scandalizat!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 17:14

Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic, s-a salvat de la retrogradarea în a doua ligă belgiană după ce a câștigat meciul de pe terenul lui Kortrijk, scor 2-0, în ultima etapă.

După această partidă, poliția belgiană a început ancheta, meciul fiind suspectat că ar fi fost aranjat, anunță cotidianul Le Soir. Sediul clubului Kortrijk a fost percheziționat joi de poliție.

Oficialii și jucătorii au fost luați la întrebări de agenții de la "Fraudă și Fotbal" din cadrul poliției belgiene. Aceștia din urmă i-au întrebat și de anumite faze din meci, mai ales că una dintre reușite a fost un autogol înscris de Kovacevici.

Pe lângă Mircea Rednic, la Mouscron se mai află un al român, jucătorul Cristi Manea, care n-a prins foarte multe minute în ultima vreme. Deivydas Matulevicius, un alt jucător care a fost în Liga 1, evoluează și el pentru echipa lui Rednic.

"Sunt scandalizat. Astea sunt cu adevărat nişte prostii. Anchetatorii pot răscoli, dacă vor, toate birourile de la Kortrijk şi Mouscron, pot să verifice toate telefoanele, nu vor găsi nicio urmă din ceea ce s-a spus.

Dacă începem aşa, ne putem uita la toate celelalte meciuri. Ia te uită, Westerlo care bate cu 3-2 pe terenul lui Anderlecht, e normal?", a spus Selak, managerul sportiv al lui Mouscron, conform cotidianul La Derniere Heure.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (37)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  17 Martie 2017, 22:33

si el tot dimamovist, nu?

mannecken
mannecken  •  17 Martie 2017, 21:06

Nu stiu ce a fost a meciul cu Kortrijk,dar cel cu Standard a fost blat pe fata. Am vazut meciul. Standard si Muscron sunt "echipe înfratite" daca mai pui si faptul ca Rednic are legaturi strânse si relatii foarte bune cu oficialii lui Standard totul este clar. Sper totusi sa nu se gaseasca nimic în neregula si Rednic sa ramâna sa antreneze-n Belgia.

10202925648180625
Eugen Qy  •  17 Martie 2017, 20:42
Postat de Livrariacasa Berceni pe 17 Martie 2017, 18:32

FCSB=dezafiliere si tie ***

Am citit de 10 ori articolul si nu exista nicio cat de mica aluzie la FCSB sau la FCDB !!! Iar bateti campii cu tot soiul de prostii ??? Asa ne departam -ca intelegere- de fotbalul adevarat ! Rusine sa-ti fie !!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close