INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Echipa lui Reghecampf merge "ceas" în Cupa Golfului! Azi și-a consolidat primul loc în grupă

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 17:41

Al Wahda a reușit să câștige partida de azi cu Al Ittihad Kalba, scor 2-0, meci din Cupa Golfului. Formația lui Laurențiu Reghecampf are un parcurs foarte bun.

Wahda a marcat primul gol după mai bine de o oră de joc. Myke, fundaș de la Ittihad Kalba, a înscris în propria poartă în minutul 63. S-a făcut 2-0 în minutul 68. Alhammadi a fost cel care a punctat de această dată pentru Al Wahda și a adus 3 puncte importante în dreptul echipei lui Reghecampf.

Grupa A este condusă de Al Wahda, care are 16 puncte dintr-un total de 18, neavând niciun gol primit până acum (9-0). În această competiție sunt două grupe de 7, iar mai departe se califică primele 4 din fiecare grupă.

Al Wahda va juca următorul meci peste 6 zile, pe 23 noiembrie. Va întâlni în campionatul din Emiratele Arabe pe Al Jazira.

Citește și: Atac la Cristi Chivu! Omul care l-a descoperit a răbufnit: "De ce nu vine Cristişorul nostru să facă o academie de fotbal? I-am propus asta. Poate îmi răspunde, dacă i-a rămas un colţişor în conştiinţă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  18 Noiembrie 2018, 09:59

O bucatica de... o noapte cu... o sampanie LAURENT-PERRIER ... si gata osanalele.

romeverest
romeverest  •  17 Noiembrie 2018, 21:38

Bai lingailor...ne anuntati de un succes neinsemnat dintr-o cupa a Emiratelor, dar nu scoateti o vorba despre insuccesele sale din campionat, unde echipa sa a ajuns pe locul 5 !! Reghecampf a fost angajat la Al Wahda ca sa castige campionatul si sa se prezinte onorabil in grupele Ligii Campionilor, insa, a pierdut anul trecut campionatul, a fost eliminat rusinos din grupele Ligii, terminand ultimul in grupa, iar anul acesta are sanse reale sa piarda din nou campionatul !! Terminati odata cu aceste pupincurisme ieftine !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează