INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

El e jucătorul care trebuia să joace lîngă Eto'o și Ronaldinho! Putea avea un salariu uriaș: "Mi-a demonstrat că n-are cuvînt"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2015 13:42

Impresarul Leonid Istrati a dezvăluit pentru GSP.RO care este jucătorul prezentat de oficialii lui Antalyaspor drept "un star român". 

Dorit și ademenit cu un salariu fabulos de Antalyaspor, Andrei Prepeliță a ales să joace la Ludogoreț, deși putea fi coleg cu jucători precum Samuel Eto'o și Ronaldinho. 

Leonid Istrati a fost surprins de alegerea făcută de Prepeliță, mai ales că oferta din Turcia a fost una cît se poate de bună. 

"Prepeliță mi-a demonstrat că nu are cuvînt, iar mie îmi plac oamenii care își respectă cuvîntul. În iarnă am vorbit mult cu el și m-a rugat să-l ajut să plece, să îi găsesc o echipă. El de atunci nu voia sa mai continue la Steaua.

Am vorbit mult în perioada asta. Am vorbit în Turcia pentru el, la Antalyaspor. Avea un contract de foarte mulți bani. Dublu față de ce ia acum (400.000 de euro pe sezon). Mi se pare unul foarte bun.

Mai lipsea doar semnătura. A semnat pe mai puțini bani cu Ludogoreț din ce aud. Putea juca cu Eto'o și Ronaldinho și a dat cu piciorul într-o astfel de șansă.

Nu am ce să zic, e alegerea lui, decizia e clar că îi aparține în totalitate. Nu poate fi acuzat de nimic. Probabil a contat faptul că poate juca în Ligă", a zis Leonid Istrati pentru GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
adicn
adicn  •  06 Iulie 2015, 08:12
Postat de florin_fcdb pe 05 Iulie 2015, 16:35

asta e suparat ca nu-si ia comisionul.

Exact!

florin_fcdb
florin_fcdb  •  05 Iulie 2015, 16:35

asta e suparat ca nu-si ia comisionul.

saviola2_8
saviola2_8  •  05 Iulie 2015, 16:01

cine *** e panait istrati asta si ce-a facut el pt sportul romanesc sa apara in ziarele de specialitate?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează