INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LITUANIA

El e noul "bombardier"! Hattrick la ultimul meci pentru Liviu Antal: 17 goluri în acest sezon pentru român

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 11:14

Zalgiris traversează un moment foarte bun în campionatul Lituaniei, unde are 5 victorii consecutive și s-a apropiat la doar două puncte de liderul Suduva, deși la un moment dat campionatul părea compromis.

Acest lucru se întâmplă și datorită lui Liviu Antal, fotbalist aflat într-o formă de zile mari, fiind de departe cel mai bun marcator din campionat.

Românul a reușit 3 goluri în victoria cu Palanga, scor 5-0, toate într-un interval de 8 minute, între 71 și 79.

Antal a ajuns astfel la 17 goluri în acest campionat, cu 9 peste Elias Junior și Verbickas, ambii având câte 8 reușite. În ultimele 3 meciuri Zalgiris a marcat de 11 ori, iar 7 dintre ele au fost semnate de Antal.

20 de goluria marcat Antal pentru Zalgiris în acest sezon în toate competițiile 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  30 August 2018, 15:46

O JUCAT SI ASTA PE NATIONALA...e alta liga, echipa nationala...sa nu comparam cu campionatul lituaniei...si Keseru marcheaza pe banda rulanta in Bulgaria la Ludogorets, care defileaza acolo, insa la Nationala e altceva!!

raul4steaua
raul4steaua  •  30 August 2018, 14:09
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 30 August 2018, 12:31

auzi cosmin contra? s-a mai descoperit un atacant de valoare ! ce faci,nu-l convoci ?e si roman e si mai tanar si are si mai putine kg. ca bizonul , dar din pacate nu joaca la fcsb .

Sa fim seriosi, daca il trimiti pe Alibec langa Antal in Lituania da lejer si ala vreo 25 goluri

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  30 August 2018, 12:31

auzi cosmin contra? s-a mai descoperit un atacant de valoare ! ce faci,nu-l convoci ?e si roman e si mai tanar si are si mai putine kg. ca bizonul , dar din pacate nu joaca la fcsb .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează