INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Elasticul » AS Roma trage să-l transfere pe Vlad Chiricheş, Tottenham insistă să-l păstreze

Chiricheș (în alb), 25 de ani, e presat de Roma, care l-ar putea folosi și în centrul apărării, și pe dreapta // Foto: Reuters
Chiricheș (în alb), 25 de ani, e presat de Roma, care l-ar putea folosi și în centrul apărării, și pe dreapta // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 21:42

Antrenorul Rudi Garcia îl consideră prioritar pe Vlad pentru defensiva giallorossa, doar că managerul Pochettino nu vrea să rămînă descoperit, deşi nu l-a folosit în Cupa Ligii.

AS Roma are nevoie stringentă de un fundaş pentru a suplini absenţa de durată a lui Castan. Iar antrenorul Rudi Garcia a cerut transferul lui Chiricheş. Conform La Repubblica, directorul sportiv Sabatini negociază cu Tottenham pentru a rezolva mutarea pînă luni seara, ultima zi de mercato.

Numai că londonezii nu mai vor să-l piardă şi pun tot felul de piedici. După ce tocmai l-a cedat pe Naughton la Swansea, cu 6 milioane de euro, managerul Pochettino n-ar renunţa şi la Vlad.

Deşi nu l-a convocat miercuri la 2-2 cu Sheffield Utd, din semifinalele Cupei Ligii. Susţine că ar rămîne descoperit în defensivă în mijlocul sezonului, fără vreo posibilitate de a-i mai găsi rapid înlocuitor.

8,5 milioane de euro a plătit Tottenham pentru a-l lua pe Chiricheş de la Steaua în vara lui 2014

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
iulian099
iulian099  •  31 Ianuarie 2015, 13:21

Chiriches nu este un jucator de baza la Tottenham, singurul avantaj al lui e varsta, inca mai poate invata. Face cate o greseala mare pe meci, de obicei spurs scapa fara gol dar se vede ca vlad nu este sigur pe el. Sunt sigur daca vine o oferta buna il lasa sa plece. Cel mai bine pt Chiriches ar fi sa plece. Tottenham e o groapa de jucatori, toti cei 8 jucatori adusi anul trecut au fost ingopati, mai putin Eriksen. 1/8 e putin.

1745flo
1745flo  •  30 Ianuarie 2015, 17:03

Englezii vor sa scoata cat mai mult din parleala cu kerekesyi, dar se pare ca italienii nu sunt la fel de fraieri sa arunce cu banii aiurea!

marioa
marioa  •  30 Ianuarie 2015, 13:11
Postat de shab pe 30 Ianuarie 2015, 09:21

Intereant. Nu cumva in aceeasi fituica de doi bani ne anuntati de la inceputul sezonului ca Vlad e pe lista de transferuri si ca londonezii incearca cu disperare sa scape de el?

Saptamana trecuta avea si bagajele facute. Chiar era un articol pe aici ca are valiza la usa. Vad ca acum le-a desfacut si a pus valiza in dulap. se pare ca problema e cu totul alta. Londonezii l-au anuntat sa isi faca bagajele dar nimeni nu il vrea pe cat cer ei.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close