INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Elogii peste elogii în Spania » "Don Florin Andone" face legea în Segunda și e descris perfect: "Cel mai important atacant"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 16:31

Florin Andone este într-o formă foarte bună, reușind să marcheze pentru Cordoba 5 goluri în 9 meciuri din Segunda Division. Atacantul român a devenit astfel om de bază la formația andaluză și a primit banderola de căpitan.

Descrierea perfectă a atacantului în vîrstă de 22 de ani a fost făcută într-un editorial publicat în "El Dia de Cordoba", cea mai importantă publicație din Cordoba. Titlul editorialului a fost "Don Florin Andone".

"Cordoba este lider în Segunda datorită conducerii, printre altele, care a păstrat unul dintre cei mai buni atacanți. Florin Andone este, astăzi, unul dintre cei mai importanți atacanți, ca să nu zicem cel mai în formă din liga secundă. Puterea sa, verticalitatea sa, instinctul său de a lovi mingea, capacitatea de pătrundere și mai ales felul cum se definește, îl transformă într-un jucător diferit și decisiv.

Românul este unul dintre acei jucători care au trecut neobservați de cluburile profesioniste, stînd mai mult prin liga a treia, unde în fiecare duminică trebuie să joci pentru a avea o viață mai bună. Pînă cînd a ajuns la Cordoba, care inițial îl trimisese la echipa a doua", scrie sursa citată.

"ARE CARACTER DE ÎNVINGĂTOR"

"Partea a doua a sezonului trecut a fost una foarte bune, care l-a făcut pe Florin Andone să devină o țintă pentru echipele din La Liga. Deja în acest sezon a adus victorii foarte importante. Caracterul său e de învingător din momentul în care iese la încălzire. Este acel tip de jucător căruia dacă îi dai o pasă proastă el ți-o transformă într-o ocazie periculoasă.

O minge ușoară pentru un apărător se poate transforma în ceva complicat, dacă Andone este în preajmă. E concentrat, intens și generos în ceea ce privește efortul poate transforma orice lovitură într-una mortală", au mai scris spaniolii.

Playtech: BOMBĂ! Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă. Liviu Dragnea parcă a presimțit ceva


Comentarii (4)
ortega
ortega  •  03 Noiembrie 2015, 21:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  03 Noiembrie 2015, 18:57

Asta poate ajunge un atacant mare, e o forta! V-am spus ca Becali trebuia sa plateasca 2 milioane de dolari pe el. Are 60-80 de mii de euru salariu pe an la Cordoba.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  03 Noiembrie 2015, 17:46

eu m-am bucurat ca o participat la golul Romaniei. sper sa creasca din ce in ce mai mult, sa-si tina capul pe umeri sa nu intre in fel de fel de combinatii cum au facut altii care s-au nascut talente si au murit sperante. Hai Romania!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează