INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ENERGIE COTTBUS

Emil Jula salvează Cottbus de la retrogradare!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2009 00:00

Atacantul român Emil Jula a marcat, sâmbătă, două goluri pentru Energie Cottbus în meciul cu Bayer Leverkusen, scor 3-0, din ultima etapă a campionatului Germaniei, în urma căruia echipa sa şi-a asigurat prezenţa la barajul pentru rămânerea în primul eşalon, informează Kicker.

Jula a fost integralist şi a punctat în minutule 50 şi 69, iar cealaltă reuşită a lui Cottbus i-a aparţinut lui Rivic (64). Fostul atacant al Oţelului a reuşit să marcheze 4 goluri pe parcursul primului său sezon în Bundesliga.

Celălalt român al lui Energie, Ovidiu Burcă, a fost introdus pe teren în minutul 75. În urma acestui rezultat, Cottbus a terminat sezonul pe poziţia a 16-a şi va disputa un meci de baraj pentru rămânerea în primul eşalon cu echipa aflată pe locul 3 în 2.Bundesliga.

Sursă: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  24 Mai 2009, 08:40

i-a salvat de la retrogradarea directa. mai au barajul, unde mainz este o nuca tare. poate vine la meci si premierul germaniei, cucoana fiind din zona dupa nastere, iar arbitrii sunt si ei oameni...

gion
gion  •  24 Mai 2009, 00:19

Bravo Julane,galatenii se mandresc cu tine,si-ti simtim lipsa.Mult succes in continuare.

 •  23 Mai 2009, 21:26

Bravo Jula, Otelarii sunt mandri de tine

Vezi toate comentariile (5)
Comentează