INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Emilian Dolha, protagonist în Rusia: a apărat 3 penaltyuri!

Dolha e din vara trecută la Voronej, contract pe 3 sezoane
Dolha e din vara trecută la Voronej, contract pe 3 sezoane

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 martie 2012 10:31

Emilian Dolha a făcut senzaţie între buturile divizionarei secunde Fakel Voronej la meciul din ”sferturile” Cupei Rusiei cu FC Rostov, formaţia lui Răzvan Cociş.
Introdus în minutul 10, în locul accidentatului Diacenko, portarul român a avut patru parade extraordinare, dar a şi fost salvat de bară la un penalty în minutul 70, cînd echipa sa a avut om eliminat. Totuşi, partida s-a terminat 0-0 şi s-a trecut la loviturile de departajare.

Ema (32 de ani) s-a comportat iar excelent. Ex-dinamovistul a apărat nu mai puţin de 3 penaltyuri! Degeaba însă, deoarece colegii săi au ratat prea mult, iar Rostov a cîştigat cu 4-3. Unul dintre cei care l-au bătut a fost Cociş.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  24 Martie 2012, 12:45

incredibil frate. intri, ai patru parade, aperi patru penalty-uri si tot pierde echipa. asta e ca in filmele cu prosti frate. nasol.

ulle
ulle  •  24 Martie 2012, 10:53

In cazul asta, aia care au ratat, ar trebui batuti cu paru'.

just.samba
just.samba  •  24 Martie 2012, 10:49

Deci...le-a aparat degeaba :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close