INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

EMILIANO SALA // Ciprian Tătărușanu a pierdut doi colegi într-un an

Jucătorii lui Nantes (Tătărușanu, în dreapta), la despărțirea de Emi
Jucătorii lui Nantes (Tătărușanu, în dreapta), la despărțirea de Emi

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 22:32

Emiliano Sala a dispărut, luni noapte, într-un accident aviatic. Argentinianul, 28 de ani, fostul coleg al lui Tătărușanu la Nantes, se îndrepta spre Cardiff. 

Ce știm până în acest moment: 

  • a fost confirmat oficial că în avionul privat se aflau două persoane, atacantul Emiliano Sala și pilotul. 
  • avionul a dispărut de pe radare luni seară, deasupra Canalului Mânecii
  • o vastă operațiune de salvare a fost lansată în ultimele ore în zona Guernesey-Aurigny, însă deocamdată nici urmă de aeronavă. 
  • aeronava aparținea patronului lui Cardiff City, Mehmet Dalman.
  • Sala se despărțea de Nantes și se transfera la Cardiff City, pentru 17 milioane de euro. Urma să semneze un contract pe trei sezoane și jumătate.

Pentru Ciprian Tătărușanu, vestea de astăzi a fost devastatoare. În doar un an, i-au murit doi foști colegi. Primul a fost Davide Astori, alături de care jucase două sezoane, între 2015 și 2017, în Serie A.

Căpitanul Fiorentinei s-a stins în somn, pe 4 martie 2018, chiar înaintea meciului din deplasare cu Udinese. Câteva zile mai târziu, Tătărușanu a mers la Florența pentru înmormântarea jucătorului, care avea 31 de ani.

Vezi și: 

Destine și transferuri » Andrei Niculescu despre tragedia din Canalul Mânecii: „Tare aș vrea să pot da un «delete» acestui text”

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează