INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Entorsă! » Săpunaru s-a accidentat la glezna dreaptă, iar Zaragoza a pierdut acasă: 1-2 cu Betis

Săpunaru (prim-plan), într-o fază cînd el, fundaşul, e atacat de adversar // Foto: Guliver/GettyImages
Săpunaru (prim-plan), într-o fază cînd el, fundaşul, e atacat de adversar // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 ianuarie 2013 20:56

După 13 meciuri complete pentru echipa aragoneză, fundaşul dreapta a fost înlocuit vineri seară în minutul 73. O talpă a unui adversar l-a obligat să iasă.

Spre sfîrşitul anului trecut, Manolo Jimenez, antrenorul Zaragozei, remarca: "Săpunaru joacă atît de bine, şi constant bine, încît nu poate fi înlocuit decît dacă se accidentează". Exact aşa s-a întîmplat. Şi n-a fost bine pentru echipa sa.

Vineri, seara tîrziu, cînd trecuseră deja şapte minute din repriza secundă a meciului cu Betis Sevilla, apărătorul a fost atacat agresiv de Nosa, crampoanele andaluzului lipindu-se de glezna sa dreaptă. Jimenez se întreba dacă românul mai poate continua. Cristi i-a făcut semn că totul e OK.

După, fundaşul dreapta a mai avut două momente de dificultate din cauza durerilor de la gleznă. În minutul 73, Săpunaru şchiopăta vizibil. "Băiatul a încercat să joace, dar era clar că îi este imposibil. A fost lovit, dar nu s-a dat nici fault", a protestat tehnicianul aragonezilor, obligat să-l schimbe pe "Sapu".

Pentru prima oară, "tricolorul" era înlocuit în campionat. După 13 meciuri complete consecutive (excepţie făcînd doar absenţa în faţa Barcelonei, din cauza cumulului de cartonaşe), o entorsă l-a scos din joc înaintea finalului

Chivu suprasolicitat
Într-un moment în care Inter avea mare nevoie de el, azi, cu Udinese, cînd Ranocchia e suspendat, Cristi Chivu nu poate juca. Suferă de "oboseală musculară", provocată de suprasolicitarea muşchilor la antrenamente dure după o pauză de 4 luni şi jumătate. El a fost folosit pe 18 decembrie, în Cupa Italiei, apoi 4 zile mai tîrziu, la 1-1 cu Genoa în Serie A, dar pierde meciul de la Udine, primul în 2013.

1.243 minute a jucat Săpunaru la Zaragoza în 14 meciuri de Primera Division

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează