STRANIERI  ·  AJAX

Episoade memorabile cu Nicolae Mitea la Ajax : „Îmi zicea «Cum fac să dau de Abramburica?». Se plimba cu Sneijder și surorile Bambi în barcă”

Sambata, 21 Septembrie

Ioan Becali a vorbit despre unul dintre foștii săi jucători, Nicolae Mitea, și a explicat de ce fostul atacant nu a reușit să se impună la Ajax, deși a început promițător. 

„L-am dus pe Mitea la Ajax, iar în primii doi ani i-a uimit pe toți. Dar după aceea a căzut. Îmi zicea «Bre nea Giovanni, cum fac să dau și eu de Abramburica? (n.r. Dana Rogoz. Eu nu știam cine e «Bramburica» sau «Abramburica». Îi spuneam să joace fotbal, s-o lase pe «Bramburica».  

Era la un moment dat cu cel care era căpitan la Ajax, cu Wesley Sneijder. Ieșea cu el și mi-a zis «Nea Giovanni, am fost cu el și cu surorile de la Bambi (n.r. Raluca și Denisa)». El le-a invitat acolo, la Amsterdam. Se plimbau toți cu barca pe acolo. Eu nu le cunosc. 

În loc să joace fotbal el zicea «Nea Giovanni, nu știu cum să fac să plec de aici». El nici nu știa ce înseamnă «exit». A și avut probleme cu tatăl lui, care era un cizmar și mereu bea. Norocul lui Mitea a fost că eu și fratele meu i-am făcut o casă. Pentru mine, Mitea a fost o aventură”, a spus Becali la TV Digi Sport. 

14 goluria dat Mitea la Ajax, în 76 de meciuri

Citește și:

Giovanni Becali, poveste fabuloasă cu Adrian Mutu și Daniel Pancu: „L-a ținut la băut după meci! I-am zis «Bă, asigură-te că se urcă în avion!”Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!

Libertatea

Comentarii (9)

remarque  •  22 Septembrie 2019, 12:42

peste 70 de meciuri la Ajax nu e putin. Ma asteptam la mult mai putin. Daca pana si Mitea joaca mai mult decat Hagi jr la echipe din vest.......

raul4steaua  •  21 Septembrie 2019, 17:26

Pacat de el, ca la fel ca Mutu, Sanmartean si altii... Aveau talent cu kilogramul, dar niciunul nu a stiut sa-si gestioneze viata privata, la toti le-a placut prea mult distractia

Sean Ainiut  •  21 Septembrie 2019, 16:59

Da' dece nea Giovani nu spui ca l-ai sunat la 2 noaptea sa ito dea 10000 de euro ca ai pierdut la table si el nu a vrut sa iti dea si atunci iai spus ca o sa mai joace in Zimbabwe cu nuca de cocos....

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
01:00 Fotbal, CM

Franța U17 - Brazilia U17

TVR 1
16:00 Tenis, ATP

Turneul Campionilor

Digi 2
17:00 Snooker

Home Nations: Irlanda de Nord

Eurosport
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2020

România - Suedia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1