INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Episod mai puțin cunoscut iese la iveală » Un jucător sare la gâtul lui Mircea Lucescu: "Au fost cele mai urâte momente din carieră"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 14:52

Om de bază în actuala echipă a lui Șahtior Donețk, brazilianul Bernard Ancio Caldeira Duarte (25 de ani) dezvăluie momentele grele pe care le-a traversat la formația ucraineană atunci când Mircea Lucescu se afla pe banca tehnică.

"Cele mai urâte momente din carieră au fost cele în care am avut o problemă cu Lucescu. Recunosc că și eu am făcut greșeli, dar Lucescu a făcut și mai multe.

Am muncit din greu pentru a juca, dar ceva a mers greșit. M-am regăsit abia după ce Fonesca a venit la echipă și acum sunt pe drumul cel bun", a declarat Bernard pentru publicația Futbol Arena.

Bernard a fost adus la Șahtior în 2013 de la Atletico Mineiro contra sumei de 25 de milioane de euro. Lucescu a părăsit echipa trei ani mai târziu, după o impresionantă experiență de 12 ani. 

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  18 Noiembrie 2017, 20:57

Vai, vai, Budulai.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează