INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX AMSTERDAM

Erik ten Hag și-a prelungit contractul! Ajax a dat a doua lovitură importantă a verii, după transferul lui Răzvan Marin

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2019 16:54

Antrenorul Erik ten Hag (49 de ani), omul care l-a adus pe Răzvan Marin  (23 de ani) în Olanda, va rămâne la Amsterdam până în 2022: „Avem obiective la fel de îndrăznețe”.

Ajax l-a pierdut pe Frenkie de Jong (transferat la Barcelona pentru 86 de milioane). Va pleca și Matthijs de Ligt, posibil și Hakim Ziyech, dar antrenorul Erik ten Hag va rămâne la club.

Omul care a insistat pentru aducerea lui Răzvan Marin la Amsterdam tocmai și-a prelungit contractul cu „lăncierii” pentru încă trei stagiuni, până în 2022.

„Venim după un an fantastic, trebuie să profităm de succesul nostru. Va fi dificil să repetăm performanța realizată sezonul trecut, însă avem obiective la fel de îndrăznețe. Stilul mi se potrivește perfect”, a declarat Erik ten Hag.

Citește și:

Standard Liege l-a pierdut pe Răzvan Marin, dar îi vrea pe George Pușcaș și Alexandru Cicâldău!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close