INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Erou la penalty-uri! » Dani Vlad Lenghel este MVP-ul celui mai tare turneu U13 din Spania

Articol de - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 21:35

Puştiul a scos două penalty-uri împotriva Barcelonei în "La Liga Promises" şi n-a primit decît un gol în 5 partide, calificîndu-se în finală după meciuri cu gruparea blau-grana, Villarreal, Juventus, Aspire Qatar şi Borussia!

Unul din puştii de viitor ai României, portarul Dani Vlad Lenghel, 12 ani, s-a impus fără probleme la Atletico Madrid. Şi a făcut meciuri de excepţie în acest final de an, în "La Liga Promises", cel mai puternic turneu U13 organizat de Liga spaniolă!

Fost la rivala Real Madrid, micul ardelean n-a primit decît un gol în cinci meciuri şi şi-a calificat echipa în finală după evoluţii de excepţie cu Barcelona (sferturi) şi Juventus (1-0, semifinale). În meciul contra primilor, ajuns la penalty-uri, a apărat două lovituri!

Joacă finala cu Valencia
N-a primit decît un gol, în grupe, 1-1 cu Villarreal, păstrînd poarta intactă cu Dortmund (0-0) şi Aspire Qatar, cea mai importantă academie de fotbal din Orientul Mijlociu. "Sînt extrem de mulţumit de tot ce-am reuşit aici", a punctat băiatul. Ultim act contra Valenciei, care a trecut de Real Madrid.

La Liga Promises, turneul disputat la Arona, în Tenerife, Spania, este cel mai important destinat categoriei de vîrstă a micuţului, adunînd la start cele mai bune echipe din Spania şi cîte o reprezentantă din Italia (Juve), Anglia (Chelsea), Germania (Dortmund) ori Franţa (PSG).

"Băiatul a fost asaltat de reporteri, a dat interviuri pentru postul «Sexta» şi a fost eroul unei emisiuni la Radio Cadena Ser" (Manuel Lenghel, tatăl băiatului)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează