INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Eșec surprinzător pentru Ladislau Boloni » Antwerp a pierdut cu ultima clasată și a coborât pe locul 3

Laidlau Bölöni
Laidlau Bölöni

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 08:35

Seria pozitivă a lui Royal Antwerp a luat sfârșit sâmbătă seara. Echipa lui Ladislau Bölöni a pierdut surprinzător în deplasare cu Lokeren, ocupanta ultimului loc din campionatul Belgiei, scor 1-2.

Antwerp s-a văzut condusă din minutul 32, după reușita lui Musona, iar diferența s-a mărit în minutul 67, după golul lui Miric.

Golul de onoare, reușit din penalty de Rafaelov în minutul 90, nu a mai schimbat nimic, iar Antwerp a plecat fără niciun punct din deplasarea de la Lokeren.

E primul eșec înregistrat de Antwerp în 2019, dar perspectivele rămân unele îmbucurătoare pentru trupa românului, care și-a asigurat în mare măsură prezența în play-off.

Antwerp a coborât pe locul 3 în clasamentul din Belgia. Echipa lui Bölöni are 45 de puncte și e la egalitate cu FC Bruges, ocupanta locului secund. Lider autoritat e Genk, care are 57 de puncte.

Vezi și: VIDEO Sergiu Hanca, debut de vis în Polonia » A înscris superb pentru KS Cracovia în meciul cu Piast

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează