INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Etapa românilor în Israel » Au fost decisivi pentru echipele lor

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 12:13

Pentru jucătorii români care evoluează în Israel ultima etapă a fost magnifică. Ovidiu Hoban, închizătorul lui Hapoel Beer Sheva, a făcut un meci fantastic, fiind unul dintre cei mai buni oameni ai echipei sale în partida cu Maccabi Petach Tikva. 

Echipa românului s-a impus clar, scor 3-0 şi a ajuns la al 4-lea meci fără înfrîngere în Israel. După acest succes, Beer Sheva se află pe locul 2, la 5 puncte de Maccabi Tel Aviv.

Liderul a cîştigat derby-ul cu Maccabi Haifa, scor 2-1 în ultimul minut şi păstrează diferenţa faţă de locul 2. Beer Sheva mai speră însă la titlu, urmînd să aibă în meci direct cu Tel Aviv.

Acesta a fost abia primul meci din play-off, urmînd să mai fie alte 9 partide.

Gol pentru Giurgiu

Mijlocaşul lui Maccabi Netanya, Gabriel Giurgiu, a înscris şi el un gol pentru echipa sa în meciul cu Petah Tikva, cîştigat de gazde, scor 3-1. Echipa lui Ronny Levy are două succese consecutive, fiind pe locul 2 în play-out.

Celălalt jucător de la Netanya, Cristian Sîrghi, este în continuare indisponibil după o accidentare suferită în urmă cu aproximativ o lună.

Show şi pentru Antal

Liviu Antal a devenit cel mai important jucător de la Beitar Ierusalim. Mijlocaşul ofensiv a punctat ambele goluri ale echipei sale în meciul cu ocupanta locului 3, Hapoel Shmona.

Cu aceste două reuşite fostul jucător al celor de la Vaslui a ajuns la 3 goluri în Israel. Beitar e pe locul 4, cu 43 de puncte, la doar 4 de locul 3.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ataraxia
ataraxia  •  24 Martie 2015, 11:25

partz....campionat sub cel din albania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează