INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CARIERĂ

Euforie în jurul lui Gâlcă după doar 4 meciuri la Espanyol: "Va merge la Valencia sau Atletico Madrid"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 12:45

Mircea Sandu e convins că noul antrenor al lui Espanyol, Costel Gâlcă, va ajunge în viitor să antreneze echipe precum Valencia sau Atletico Madrid. Și lui Contra îi prevede un viitor strălucit. 

"După ce a plecat de la FRF, Costel a realizat la Steaua o performanță extraordinară și sunt convins că în următorii cinci ani de zile va ajunge poate spre Valencia, mai apoi spre Atletico Madrid.

Nu știu dacă va ajunge la una dintre cele două mari, dar eu așa îi văd parcursul”, a spus Sandu la Digi.

...despre Contra: "Și Contra este aproape să ia o echipă din prima ligă. Ambii sînt respectați în Spania. Și nu uita că el a făcut o treabă bună la Getafe, plus că le-a adus și ceva bani în momentul în care a plecat în China, iar asiaticii i-au activat clauza”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează