INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROSENBORG - LAZIO 0-2

Examen pentru derby » Ștefan Radu speră să fie titular contra Romei după evoluția cu Rosenborg, 2-0

Radu a bifat joi al 33-lea meci în grupele EL, devenind liderul românilor în competiție, peste Raț (32)
Radu a bifat joi al 33-lea meci în grupele EL, devenind liderul românilor în competiție, peste Raț (32)

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 00:00

Integralist, fundașul român a scos al doilea penalty în ”dubla” cu norvegienii, neacordat însă de arbitru. ”Prestație cu care își cere înapoi locul pe partea stîngă”, a scris Gazzetta.

Ștefan Radu a lăsat în spate startul slab de sezon și i-a oferit joi antrenorului Pioli încă un motiv să-l ia în calcul pentru o eventuală titularizare în derbyul cu AS Roma de mîine (16:00, Digi 1). O revenire în prima echipă biancocelesta într-un joc de Serie A pe care o așteaptă de 7 săptămîni!

Integralist cu Rosenborg (2-0), fundașul român a scos un penalty, fiind faultat de Midtsjo, numai că, spre deosebire de tur, arbitrul n-a dat (33). În minutul 21, Radu luase "galben" pentru cotul în fața lui Jensen. "Precaut. A jucat cu personalitate, revendicîndu-și locul în stînga", scrie Gazzetta dello Sport (nota 6,5).

Agenția Lalaziosiamonoi a punctat: "Din privirea lui se vede o altă atitudine față de începutul stagiunii. Agresiv și ofensiv, Ștefan poate spera la un tricou de titular în derby".

Chiricheș, deja în "16-imi"

Rezervă în campionat la Napoli, Chiricheș a jucat convingător în EL (5-0 cu Midtjylland) și e deja calificat în "16-imi". Folosit tot meciul, "a evoluat în ajutorul liniei mediane, dată fiind inconsistența ofensivă a oaspeților", a scris Gazzetta dello Sport (nota 6,5).

"Elegant la închidere și în ieșirile cu mingea la picior, nu a degajat niciodată și a jucat cu multă liniște", a completat tuttonapoli.net.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează