INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MOL VIDI

EXCLUSIV Adrian Rus a lămurit situația sa problematică de la MOL Vidi » Ce se întâmplă cu fotbalistul convocat de Contra

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2019 16:42

Adrian Rus (23 de ani) a lămurit, în sfârșit, situația sa problematică de la MOL Vidi, club care l-a transferat în această vară de la Sepsi, dar la care n-a apucat încă să debuteze.

În urma unei întrevederi între conducerea lui Mold Vidi, jucătorul Adrian Rus și impresarul fotbalistului, Sergiu Bodea, părțile au convenit ca jucătorul să continue în Ungaria.

Sergiu Bodea, impresarul jucătorului, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre situația lui Rus: „Conducerea ne-a explicat că are încredere totală în Adrian. Ne-au spus că i se vor oferi șanse să evolueze la prima echipă și nu se pune problema să plece de la echipă. Adrian va continua să muncească la MOL Vidi și să-și aștepte rândul la prima echipă”.

Acesta ar putea apărea pe teren în partida de sâmbătă contra celor de la Kisvarda, echipa lui Vasile Miriuță și Gicu Grozav. 

FCSB, CFR și Craiova stăteau la pândă

Rus avea 3 oferte din țară: FCSB oferise 500.000 de euro, Craiova își dorea un schimb de jucători (2 fotbaliști pentru Rus), iar CFR Cluj își exprimase opțiunea verbală pentru transfer, rămând ca ardelenii să facă o ofertă clară în măsura în care MOL Vidi ar fi transmis că fotbalistul e disponibil pentru un transfer. 

Adrian Rus (23 de ani) a fost inclus de Cosmin Contra pe lista finală  pentru„dubla” cu Spania și Malta din preliminariile EURO 2020. Acesta se va prezenta la reunira echipei de duminică.

Adrian Rus a făcut parte din lotul naționalei U21 de la Euro 2019 și a fost integralist în egalul alb cu Franța. Fundașul central a evoluat sezonul trecut la Sepsi Sf. Gheorghe, sub formă de împrumut de la Academia Puskas. Rus a fost cumpărat în vară de Mol Vidi, în schimul sumei de 500.000 de euro. 

Vezi și: 

GRUPE EUROPA LEAGUE // CFR Cluj joacă împotriva lui Lazio Roma, Rennes și Celtic Glasgow. Rotariu înfruntă Manchester United


AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  30 August 2019, 20:38

In concluzie,refuza nationala Romaniei?Zi-i bre asa!Nimic surprinzator!E secui,e de mic in Ungaria,e cetatean al Ungariei!Sa fie sanatos!

1391972634181505
Adrian Popescu  •  30 August 2019, 20:32

@Botond Nagy...Halești vrăjeală proastă...Ungurii l-au pus pe impresar, care are uși deschise pe Ungaria nu alte zări, să pună batista pe țambal...Nu s-a rezolvat nimic stai liniștit! Atâta timp cât omul a cerut ajutorul FRF, Contra a spus oficial niște lucruri și neoficial niște grozăvii de ți se furnică pielea, lucrurile nu se repară așa...Adică ăia l-au umilit pe Rus și acum zic să-și aștepte rândul? Stai liniștit că o să mai auzi de cazul ăsta...

1252432361583679
Botond Nagy  •  30 August 2019, 18:11

brava ba ziaristii ***, timp de o saptamana ati facut galagie deceaba, si ati instigat la ura!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează