INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

EXCLUSIV Alex Mitriță, poveste de coșmar cu un fost antrenor: „Zeman m-a chinuit! A fost gata să-mi rupă coloana. Îmi venea să mă las”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 12:01

Alexandru Mitriță (24 de ani) a acceptat o discuție deschisă cu directorul Gazetei, Ovidiu Ioanițoaia, în metropola newyorkeză la cinci luni de la transferul în Major League Soccer.

Mijlocașul de la New York City a povestit perioada grea pe care a avut-o în Italia, la Pescara, unde a fost chinuit serios de antrenorul Zdenek Zeman (72 de ani).

„Ce-am pățit cu el, m-a chinuit de mi se luase de fotbal, îmi venea să mă las... Trebuia să urcăm scări într-un singur picior și să cărăm saci ca hamalii!

Mie, pentru că aveam 60 de kilograme, mi-a pus în spinare un sac de 60, gata să-mi rupă coloana! Uneori, parcă îi ura pe fotbaliști, așa îi chinuia”, a declarat Mitriță pentru Gazeta Sporturilor.

În altă ordine de idei, Mitriță n-a jucat în meciul pierdut de New York City în fața celor de la Portland Timbers, scor 0-1, fiind accidentat.

Mitriță a aparținut de Pescara în perioada 2015-2018. De-a lungul carierei atacantul a mai trecut pe la Severin, Viitorul, FCSB și CSU Craiova.

Citește AICI întreg interviul cu Alexandru Mitriță realizat de Ovidiu Ioanițoaia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează