STRANIERI  ·  INTERVIU

EXCLUSIV Alex Mitriță, poveste de coșmar cu un fost antrenor: „Zeman m-a chinuit! A fost gata să-mi rupă coloana. Îmi venea să mă las”

Marti, 09 Iulie 2019, 12:01

Alexandru Mitriță (24 de ani) a acceptat o discuție deschisă cu directorul Gazetei, Ovidiu Ioanițoaia, în metropola newyorkeză la cinci luni de la transferul în Major League Soccer.

Mijlocașul de la New York City a povestit perioada grea pe care a avut-o în Italia, la Pescara, unde a fost chinuit serios de antrenorul Zdenek Zeman (72 de ani).

„Ce-am pățit cu el, m-a chinuit de mi se luase de fotbal, îmi venea să mă las... Trebuia să urcăm scări într-un singur picior și să cărăm saci ca hamalii!

Mie, pentru că aveam 60 de kilograme, mi-a pus în spinare un sac de 60, gata să-mi rupă coloana! Uneori, parcă îi ura pe fotbaliști, așa îi chinuia”, a declarat Mitriță pentru Gazeta Sporturilor.

În altă ordine de idei, Mitriță n-a jucat în meciul pierdut de New York City în fața celor de la Portland Timbers, scor 0-1, fiind accidentat.

Mitriță a aparținut de Pescara în perioada 2015-2018. De-a lungul carierei atacantul a mai trecut pe la Severin, Viitorul, FCSB și CSU Craiova.

Citește AICI întreg interviul cu Alexandru Mitriță realizat de Ovidiu Ioanițoaia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1