INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL HAIFA

EXCLUSIV Ce lovitură a dat Tamaș! Clauza nebună care apare în noul contract al fundașului

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2018 15:28

Fundașul central român Gabriel Tamaș (34 de ani), liderul și unul dintre cei mai iubiți jucători de la Hapoel Haifa, a semnat în urmă cu o oră noul contract pentru următorii doi ani.

Tamaș a fost curtat și de Maccabi Tel Aviv, însă a preferat clubul la care s-a acomodat perfect și cu care a câștigat Cupa Israelului. Tamaș va evolua cu formația sa în Europa League.

Chiar dacă se știa de două luni că patronul vrea să-i prelungească înțelegerea, tratativele au durat mai mult datorită faptului că Tamaș a pus câteva condiții.

Cea mai importantă condiție a românului a fost ca nucleul de jucători să rămână și anul viitor pentru ca echipa să termine mai sus de locul 4 pe care a încheiat acest sezon.

Presa israeliană susține că Tamaș va avea un salariu mai mare cu 20% decât în primul an, adică sezonul care vine va avea 240.000 de euro.

Sursele GSP au aflat că în contract există o clauză în care e stipulat că la sfârșitul contractului, Tamaș va ocupa o funcție importantă în club, posibil director tehnic sau director sportiv.

Tamaș va ajunge în cursul zilei de astăzi în România pentru o scurtă vacanță. El a fost ales în echipa ideală a campionatului Israelian, fiind printre cei mai eficienți jucători ai formației sale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  23 Mai 2018, 15:15

Te-ai lasat de tarie?...

1607757475939309
Adi Demetrio  •  23 Mai 2018, 08:20

Bravo betivane )))))))))))))

merace
merace  •  22 Mai 2018, 20:17

Cu alte cuvinte, Tamas, la final de cariera, si-a mai aranjat un contract bun ca jucator cu Hapoel, urmat si de o functie manageriala... Bravo lui! De ce atata senzatie?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează