INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANALIZĂ

EXCLUSIV Cel mai bun golgeter român e rezervă la echipa de club: "Pe lângă goluri, am și 15 pase decisive!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 11:57

Claudiu Keșeru e golgeterul anului 2017, cu 30 de goluri în toate competițiile, aproape cât următorii doi (adică locul 2 - Budescu, 17, și unul dintre Țucudean sau Ioniță, câte 16 fiecare) la un loc. Totuși, Claudiu a jucat rar la națională și nu e om de bază nici la club.

În ultima perioadă s-a discutat tot mai mult de o plecare a atacantului de 31 de ani de la Ludogoreț, iar printre echipele menționate se numără Fiorentina, Sampdoria (ambele Italia), Bașakșehir (Turcia) sau Atlante (Mexic).

Keșeru își ține evidența golurilor pe care le marchează și subliniază în interviul acordat în exclusivitate GSP că a mai contribuit și cu 15 assisturi.

- Claudiu, știi că ai 30 de goluri în 2017?
- Bineînțeles că știu! Sunt atent la cifrele mele. Cred că e un număr bun 30, e o mulțumire fiindcă am trecut printr-o perioadă mai proastă, dar am continuat să muncesc.

- Ce te-a dezamăgit?
- Când nu eram convocat la națională și când nu jucam titular la Ludogoreț. Asta a fost situația și am luat-o ca atare, chiar dacă a fost dezamăgitor. Lucrurile s-au schimbat în bine în ultima vreme, am revenit în atenția naționalei și am fost folosit mai des la club. Partea a doua a anului a fost mai bună, cred că aș fi putut să înscriu chiar mai multe goluri. Mă mulțumesc și cu 30. Plus 15 pase decisive! V-am zis că sunt atent la cifrele mele!

- Cu ce te ocupi în perioada asta?
- Sunt acasă, la Oradea. O să petrec Revelionul aici, alături de familie și de prieteni. Reunirea din Bulgaria e programată pe 6 ianuarie, dar am început deja să mă antrenez singur. Fac două zile antrenamente și apoi iau o zi pauză. Programul de pregătire conține antrenamente în sală plus alergare și exerciții pentru tonifiere.

"Sunt bucuros să aud că am marcat cele mai multe goluri dintre toți fotbaliștii români. Am ambiția să fiu și mai bun în 2018, și mai eficient!"
Claudiu Keșeru, atacant Ludogoreț

Vezi în ediția tipărită și în Gazeta digitală cum arată topul golgeterilor români și alte detalii despre cei mai buni marcatori!

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
zorrozabal
zorrozabal  •  30 Decembrie 2017, 10:08

Chiriches-capitanul nationalei-e tot rezerva iar Stanciu si Chipciu au ajuns la nationala din postura de rezerve la...F.C. *** luiBecali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

montgomerry
montgomerry  •  29 Decembrie 2017, 17:02

Fiorentina?Sampdoria? ce sa faca acolo? sa care bagajele?

poison
poison  •  29 Decembrie 2017, 16:46
Postat de saviola2_8 pe 29 Decembrie 2017, 14:17

gresesti, Jack. Numele corect al srl-ului lui negoita e fcd1948 s.a. sau fotbal club dinamo 1948 s.a. Nu zice nicaieri ca-s din Bucuresti, sau ca e dinamo bucuresti! e un dinamo oarecare, ce-i drept lucru cam adevarat de cand e negoita la timona:) La multi ani!

Il vrei la FC FCSB sau la Steaua?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează