INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

EXCLUSIV Claudiu Keşeru pleacă de urgenţă în Qatar să discute revenirea la Steaua: "Eu vreau să mă întorc! Acum să vedem..."

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 10:48

Campioana României s-a întors în urmă cu cîteva zile din cel de-al doilea cantonament al verii şi se pregăteşte să atace primul trofeu al sezonului, Supercupa României, contra celor de la ASA Tg. Mureş, partidă care se va juca la Constanţa pe 8 iulie.

Numai că Mirel Rădoi are mari probleme atunci cînd se gîndeşte la titularizarea unui atacant care să o ajute pe Steaua. Ţucudean este într-o scădere de formă, în timp ce Iancu şi Tudorie s-au descurcat în partidele din Austria, dar nu reprezintă soluţii viabile pentru Liga Campionilor.

După revenirea în România, Rădoi i-a cerut patronului Becali un vîrf cu care să atace grupele Ligii, competiţie în care Steaua va debuta pe 14 iulie, în deplasare la Zilina cu Trencin, în turul 2 preliminar.

30 de goluria reușit să înscrie Claudiu Keșeru în 2014, marcînd în Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii, Liga Campionilor, Europa League și pentru echipa națională a României

Gazeta a aflat că astăzi, în jurul prînzului, fostul "Bombardier" din Ghencea, Claudiu Keşeru, va pleca mai devreme din România cu o săptămînă pentru a ajunge în Qatar, acolo unde vrea să discute cu şefii grupării Al Gharafa posibila revenire la Steaua.

"Plec în Qatar şi vedem ce o să fie. Eu vreau să mă întorc la Steaua! Acum să vedem dacă este posibil şi care sînt condiţiile unui împrumut în România"
Claudiu Keșeru, atacant Al Gharafa

Reunirea celor de la Gharafa era programată pentru 12 iulie! "Situaţia lui Keşeru este una destul de complicată în Qatar. El nu poate pleca de capul lui de acolo, este ţinut de un contract foarte bun, care este valabil încă doi ani", spun sursele ziarului.

Atacantul de 28 de ani a declarat în mai multe rînduri că nu ar spune nu niciodată unei reveniri la campioana României, mai ales că aici a trăit cele mai frumoase momente din carieră.

4.000.000 €este cota de piață a lui Claudiu Keșeru, conform siteului de specialitate transfermark.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Iulie 2015, 17:21

nici o sansa! sau, poate, exista inca varianta ca fcsb sa renunte la orice pretentie financiara rezultata in urma transferului din iarna la arabi... in plus, nici jucatorul nu si-a luat salariul pe aceste luni! astea sunt fente din glezna, nu pun botu decat fraierii la ele

brancusi
brancusi  •  06 Iulie 2015, 15:37
Postat de vladutz13 pe 06 Iulie 2015, 13:56

Comparat cu Tucudean, Keseru e super atacant.... dar de nivelul CL? nu e bun nici macar pt play-off.

Comentariu realist si de bun simt.Ideea este ca in conditiile in care marele autor,finantator,om de sport si de spirit,nu are nici cea mai vaga dorinta de a construi performanta cu costurile implicite,filozofia actuala e simpla:orice jucator care mai misca ceva este mai bun decat unul care este aproape zero.

vap_andrei
vap_andrei  •  06 Iulie 2015, 14:19
Postat de bakunin pe 06 Iulie 2015, 14:04

mai postac platit, vezi ca posturile astea nu dispar in eter. Dupa ce Steaua va elimina fara emotii Trencin, unde drq te mai ascunzi? cu ce obraz o sa mai apari pe-aici?

lol, exact cum a aparut si pana acum. Dar sincer, ce vrei sa faca? Trebuie sa manance si el o coaja de paine la doua zile. Lasa-l, ca si asa e lipit pamantului. Zi amice NeaBroasca. Spune acolo ca tare bine le mai zici!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează