INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

EXCLUSIV Cosmin Bărcăuan explică ce înseamnă titlul pentru PAOK Salonic: „Mai important ca atunci când li se naște copilul” 

Cosmin Bărcăuan a bifat 30 de meciuri într-un sezon pentru PAOK Salonic
Cosmin Bărcăuan a bifat 30 de meciuri într-un sezon pentru PAOK Salonic

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2019 15:31

Cosmin Bărcăuan, fost fotbalist la PAOK Salonic, dar și angajat al lui Olympiakos, a explicat ce înseamnă câștigarea titlului pentru echipa lui Răzvan Lucescu.

PAOK Salonic este la un punct de a încheia un sezon glorios, în care să serbeze primul titlu de campioană după o pauză de 34 de ani. Ar fi primul titlu de campion din vitrina lui Răzvan Lucescu, „Generalul” cum îi spun cei de acolo. Duminică, e meciul cu Levadiakos, penultima în clasament, deja retrogradată, iar fanii lui PAOK se pregătesc de o mare sărbătoare. Pe „Toumba” va fi prezent și Cosmin Bărcăuan.

Fost jucător al lui PAOK în ediția 2006-2007, actualul antrenor al echipei secunde a Voluntariului este de-ai casei la Salonic. Soția și copiii sunt greci, el are reședința acolo. „O să vin la sărbătoarea de acolo, va fi nebunie! Rar se vede pe un stadion atmosfera creată de fanii lui PAOK. Trebuie să vă așteptați la un spectacol grandios, extraordinar. Pentru fanii lui PAOK titlul e mai important decât momentul când li se naște copilul! Ei suferă mai mult pentru PAOK decât pentru familie. Răzvan a deschis o poartă pentru întreg fotbalul românesc acolo. Atât pentru antrenori, cât și pentru jucători”, a comentat Bărcăuan pentru Gazeta Sporturilor.

„Va fi 3-0 de la vestiare”

Ardeleanul nu crede că Levadiakos are puterea să strice sărbătoarea celor din Salonic: ”Meciul va fi câștigat cu 3-0 din momentul când ies la încălzire. Când vor intra cei de la Levadiakos și vor vedea ce nebunie va fi pe «Toumba», au pierdut deja meciul”. El a lucrat vreme de aproape doi ani la Academia lui Olympiakos, sucursala din Salonic, atenienii fiind marii rivali la titlu ai lui PAOK: "Umblam cu tricoul lui Oly prin Salonic, se uitau oamenii ca la extratereștri la mine. Niciodată nu mi-a oferit PAOK să vin să lucrez pentru club, deși are un loc deosebit în sufletul meu, e echipa mea preferată. Țin cu Răzvan Lucescu, cu Diego Longo, cu oamenii de acolo, mă bucur pentru succesul lor”.

„Știu din surse sigure că patronul Ivan Savvidis pune o presiune incredibilă pe staff-ul tehnic și pe jucători, însă nu se bagă să fie și antrenor, «bagă-l pe ăla, scoate-l pe ăla!». Totuși, și Răzvan Lucescu e la alt nivel ca antrenor”
Cosmin Bărcăuan

Citește și:

Fanii lui PAOK, gata să sărbătorească titlul în Grecia! Au luat 35.000 de bilete în două ore și vor face o atmosferă incendiară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează