FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Cosmin Contra recunoaște că a fost sunat de impresari: „Au vrut să-mi dea comisioane, sume de bani”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 10:53 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 16:35

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo și fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Este prima apariție într-o emisiune a lui Contra de la startul acestui sezon competițional.

Acesta a vorbit despre influența impresarilor pentru a promova un anumit jucător la echipa națională, în perioada în care a fost selecționer.

- Când erai la echipa națională ai avut probleme cu impresarii?
- Nu! Orice impresar poate să iasă şi să zică dacă a fost ceva cu mine. M-au sunat şi mi-au mai spus de situaţia unui jucător, în rest n-am avut presiuni sau discuţii să vină vreun anumit jucător. N-am nicio treabă cu ei, nu mă interesează impresarii. De foarte multe ori nici nu-i cunoşteam pe impresarii jucătorilor care veneau la echipa naţională.

- Nici măcar cu fina ta, Anamaria Prodan?
- Nici măcar. Pe mine nu poate să mă arate nimeni cu degetul, deocamdată! Nu are cine să mă arate cu degetul pentru că eu nu am fost influențat de nimeni.

- Dar niciodată nu au făcut presiuni asupra ta?
- Au încercat, evident, dar n-au reuşit să facă lucruri cu mine. De exemplu, impresarii mă sunau în China să le iau jucătorii acolo şi să-mi dea comisioane, sume de bani. Nici nu m-a interesat! Sunau impresarii când eram şi în China, dar şi în Spania. N-am acceptat niciodată aşa ceva.

Lui Mirel Rădoi i s-au oferit 50.000 de euro!

Mirel Rădoi (39 de ani) a dezvăluit că în perioada în care ocupa postul de selecționer al României U21, mai multe persoane ar fi fost dispuse să îi ofere 50.000 de euro pentru a chema un anumit jucător la lot.

„E și greu ca cineva să încerce. A fost oarecum un zvon, când eram la tineret, în care cineva a încercat oarecum. I-am zis că sunt de acord, «pentru 50.000 de euro o să îți iau jucătorul, dar să știi că în secunda 2 după ce mi-ai adus banii, poliția e la ușă!». Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că sunt în stare anumiți oameni să dea bani, dacă ajung anumiți jucători la echipa națională”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU COSMIN CONTRA:

CITEȘTE ȘI:

Liga 1 alunecă spre lumea a 3-a » FRF a anunțat oficial ce ne așteaptă din 2021: ADIO Europa League!

ANALIZĂ. Dilemă de noiembrie: unde să meargă Man și Hagi? La naționala mare sau tineret?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
22robert03
22robert03  •  30 Octombrie 2020, 13:41

Are Nea Ovidiu prieteni de prieteni.

portardelegenda
portardelegenda  •  30 Octombrie 2020, 13:09

Sa fiu sincer la cum joaca echipele pe care le antreneaza Gurita era bine daca era spagar ca macar trageai speranta ca atunci cand nu ia spaga poate e un antrenor bun. Asa , e clar, nu ia spaga deci pur si simplu e netalentat ca si antrenor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează