INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTE

EXCLUSIV Curg ofertele pentru cel mai în formă stranier român! Discuții în 4 țări pentru un fost campion al României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 20:27

Liviu Antal (29 de ani) a avut un parcurs fantastic la Zalgiris Vilnius, intrând chiar în cursa pentru Gheata de Aur. Fostul campion al României și-a terminat contractul în Lituania și acum e gata de o nouă provocare.

Golgeterul sezonului din sezonul recent încheiat în Lituania nu duce lipsă de oferte. Antal are deja discuții cu formații din Kazahstan, Azerbaidjan și Coreea de Sud.

De asemenea, Zalgiris l-ar mai dori și ea pe Antal pentru încă un sezon, mai ales că fotbalistul a marcat 31 de goluri în toate competițiile pentru vicecampioana Lituaniei.

"Nu sunt hotărât încă unde voi merge. Sunt discuții cu mai multe echipe, din mai multe țări. Există și posibilitatea să revin în Lituania. Am timp, voi vedea! E bine că am de unde alege" Liviu Antal pentru GSP

Antal, 29 de ani, a evoluat de-a lungul carierei pentru Concordia Chiajna, FCM Târgu Mureș, Oțelul, FC Baslui, Genclerbirligi, Beitar Ierusalim, Hapoel Tel Aviv, Pandurii, CFR și Zalgiris Vilnius. A fost, de asemenea, golgeterul Ligii 1 în sezonul 2013-2014, pe vremea când juca la FC Vaslui.

Contactat de GSP, impresarul Bogdan Apostu a confirmat discuțiile: "Așa este. Sunt multe discuții pentru Liviu, inclusiv din Kazahstan. A avut un sezon fabulos, pe lângă goluri are și 11 assist-uri. Vom analiza toate ofertele, vom vedea care este cea mai avantajoasă din toate punctele de vedere. Nici nu a început perioada de mercato, deci timp avem, nu trebuie să ne grăbim. Așa cum am ales Zalgiris, care s-a dovedit o destinație foarte inspirată, așa sperăm și acum să avem alegerea perfectă. România nu poate fi o soluție acum, deoarece salariul e greu de suportat. Antal este acum un jucător interesant pentru multe cluburi". 

Citește și: 

Țintă pentru granzii din Liga 1? Unul dintre cei mai buni români din străinătate e liber de contract după ce s-a despărțit de echipa la care devenise idol

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  29 Noiembrie 2018, 09:38

Curg ofertele caraghioase.

sex.deep
sex.deep  •  28 Noiembrie 2018, 20:52

Fc Baslui

Vezi toate comentariile (2)
Comentează