INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

EXCLUSIV Dezvăluire-șoc a lui Răzvan Lucescu: "Experiența de la națională m-a izolat! Au fost atacuri murdare" + ce spune despre o revenire

Articol de - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 11:00

Antrenorul anului 2018 în România, Răzvan Lucescu, a vorbit în interviul pentru Superlativele GSP și despre experiența de la naționala României. Chiar dacă s-a simțit că a fost o campanie murdară împotriva sa, tehnicianul spune că s-ar întoarce la un moment dat în fotbalul românesc. 

- Dacă ați da timpul înapoi, n-ați mai accepta postul de selecționer al României?
- Dar nu poți da timpul înapoi... Mie mi-a adus beneficii, am învățat multe lucruri, m-a întărit, am făcut un pas imens și ca om. Am trecut prin momente grele, am învățat multe din acele atacuri, mă ajută în prezent. Da, m-a izolat, am început să văd lumea diferit. Eram un tip jovial, deschis, căruia îi plăcea să discute cu oricine în public. Acum, caut să vorbesc cât mai puțin, îmi place să stau cât mai mult cu mine însumi. 

- V-ați mai întoarce în fotbalul românesc?
- Cu mare plăcere. Dar când va fi momentul. Dacă voi avea posibilitatea să stau afară, o să caut să stau cât mai mult. Dacă se va ivi ocazia unei reveniri, mă voi întoarce.
- Chiar dacă ați spus de multe ori că s-a dus o campanie murdară împotriva dumneavoastră?
- Timpul a trecut. N-am fost nici primul, nici ultimul. Au fost reacții necurate, atacuri murdare, într-un moment când echipa națională încă mai avea șanse de calificare la Euro 2012. În fine... 

CITEȘTE ÎNTREG INTERVIUL CU RĂZVAN LUCESCU:

INTERVIU EXCLUSIV. Răzvan Lucescu, antrenorul anului: "Visez că mă trezesc ușurat, nici măcar fericit, după ce devin campion"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  26 Decembrie 2018, 16:43

E un tip fin, educat de unul care a ținut la tăvăleală, dar căruia nu i-a plăcut mocirla și a știut să țină capul sus și să nu se îndoaie după cum bate vântul. "Băiatul lui tata?" Cred că ambii sunt mândri unul de celălalt. O familie deosebită și un exemplu de decență și educație in comparație cu cocina care se intitulează fotbal în România. Îi doresc să ia titlul și cupa in Grecia. M-aș bucura ca pentru mine.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Decembrie 2018, 12:23

Da, cred ca "atacurile murdare" il obligau sa joace cu Florescu (jucator de divizia D) si sa fie pe cea mai de jos pozitie din istoria Nationalei. Bine, el nu spune ca toti jurnalistii erau prietenii lui, zilnic luau masa impreuna iar articolele din presa din perioada respectiva reflecta extrem de fidel asta. El a avut "performanta" sa fie eliminat de Olaroiu dar a fost el adus la Nationala, ca deh, asa e la romani.....Daca te uiti cu un pic de calm inapoi si vezi ce jucau echipele antrenate atunci de Lucescu junior, si ce "rezultate" aveau iti dai seama foarte clar ce il "recomanda" pentru functia de selectioner: baiatul lui tata. Si cam atat.

knuty
knuty  •  26 Decembrie 2018, 11:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează