INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

EXCLUSIV Doi antrenori români, pe lista turcilor de la Karabükspor: "I-au sunat, zilele viitoare vor alege"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 15:18

Cum pentru jucători a început perioada de transferuri, același lucru se întâmplă și în cazul antrenorilor. Oficialii turcilor de la Karabükspor au luat legătura deja cu doi tehnicieni români, Marius Șumudică și Edward Iordănescu. 

Sursele Gazetei au dezvăluit discuțiile: "I-au sunat pe cei doi antrenori și le-au propus să preia banca tehnică a celor de la Karabükspor. Zilele viitoare se poate decide noul tehnician al echipei, în funcție de stadiul negocierilor".

Dacă Șumudică nu are echipă în acest moment, Edward e principalul favorit pentru a semna cu Astra, echipă la care a început deja transferurile dorite. 

La Karabükspor sunt legitimați mai mulți jucători din România: Paul Papp, Valerică Găman, Iasmin Latovlevici, Cristian Tănase și Marius Alexe.

"Le mulţumesc jucătorilor, au fost doi ani incredibili, mi-au oferit cele mai frumoase momente din viaţa unui antrenor"
Marius Șumudică la conferința de presă înaintea finalei Cupei României pe care a pierdut-o cu FC Voluntari, 4-6 d. pen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
163253500722316
Emanoil Radu  •  06 Iunie 2017, 17:45

Sumi este un antrenor exceptional ! Din pacate ,in fotbalul romanesc nu se promoveaza profesionalismul ci diletantismul ! Sumudica antrenor la Steaua ,cu Budescu si Alibec ,nici nu vreau sa ma gandesc !! ,natura tot in sezonul viitor !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close