INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MOLDOVA

EXCLUSIV Flavius Stoican a plecat de la Zimbru Chișinău, dar a lăsat echipa pe podium: "Sunt gata de noi provocări"

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2016 13:03

Remiza cu Petrocub de pe teren propriu, scor 0-0, a reprezentat ultimul meci pentru Flavius Stoican pe banca Zimbrului Chișinău.

Echipa este pe locul 3, cu 16 puncte în 8 etape. Poate fi depășită de Milsami, care e pe 4 cu 15 puncte, dar în 7 meciuri. Pe doi este Zaria Bălți, tot cu 16 puncte, însă în doar 6 meciuri, iar lider este Șeriff Tiraspol, cu 18 puncte, tot în 8 meciuri.

Problemele financiare de la club l-au determinat pe Flavius Stoican să plece de la club. Echipa sa rămâne singura care i-a marcat gol lui Osmanlispor în Europa League și totodată singura care n-a pierdut, fiind acel 2-2 din Moldova.

"Am petrecut o perioadă plăcută la Chișinău și cred că Zimbru poate avea un viitor frumos, dar e nevoie de mai multă implicare. Octavian Moraru este un om care știe fotbal, înțelege fenomenul și iubește echipa.

Dar are nevoie de sprijin financiar, pentru că altfel nu se poate face performanță. Eu aștept următoarea provocare cu sufletul deschis și poftă de muncă, dar mult mai calculat și echilibrat ca înainte", a zis Flavius Stoican pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  22 Septembrie 2016, 13:44

...si poate vei avea mai multa de grija de ficatul propriu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează