INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL HAIFA

EXCLUSIV UPDATE Dat dispărut de Hapoel, Gabi Tamaș a dat primul semn de viață: „Spuneți-i soției că sunt bine”

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 21:15

Gabriel Tamaș (35 de ani), fundașul lui Hapoel Haifa, e de negăsit de mai bine de 12 ore în România, după ce a petrecut aseară în București. Oficialii clubului îl caută disperați pe jucătorul român.

  • Hapoel Haifa va juca luni, de la ora 18:00, un meci amical cu Rapid în care giuleștenii își vor prezenta lotul pentru Liga 2.
UPDATE ora 21:15

Oren Sterling, directorul general al lui Hapoel aflat în relații deosebite cu Tamaș, a anunțat că a primit un telefon de la fotbalist. Gabi l-a asigurat că este bine și i-a cerut să transmită și familiei sale, inclusiv soției, că totul este în regulă.

 

UPDATE ora 17:45

Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, afirmă că nu are nicio idee despre situația actuală a fundașului român:

„Noi suntem foarte îngrijorați că nu am dat de Tamaș. Nu știm ce s-a întâmplat. Cei care au avut permisie au putut sta la restaurant până la 1:30 azi-noapte. Am vorbit personal cu el și era în ordine în acel moment. De atunci nu mai știm nimic de el. Vrem întâi să îl căutăm și să știm ce s-a întâmplat cu el, înainte să luăm alte măsuri. După asta vom apela și la poliție.

România nu e Statele Unite, China sau Rusia. Este o țară mică, dar noi sperăm din suflet să îl găsim. Nu sunt deloc liniștit, dar nu vreau să trag concluzii”.

Știrea inițială

Hapoel Haifa se află în cantonament în România, unde a disputat mai multe meciuri amicale. Sâmbătă seară, israelienii au întâlnit-o pe CS Mioveni, pe care au învins-o cu 2-0. Tamaș a primit banderola de căpitan.

Drept mulțumire, fundașul a ieșit în club seara imediat după meci cu mai mulți prieteni. Clubul i-a dat voie să iasă, dar cu condiția să se întoarcă la hotel pentru a se odihni. N-a dormit la hotelul unde e cazată echipa, iar astăzi nu s-a prezentat la antrenament. Antrenorul, președintele clubului și colegii săi sunt îngrijorați că nu mai știu nimic de Tamaș de ieri seară

Fundașul n-a răspuns la telefon în ultimele ore nici colegilor, nici conducerii. Patronul american e și el în România și e șocat de tot ce s-a întâmplat. În orele următoare va încerca să dea de Tamaș.

Hapoel Haifa va juca luni, de la ora 18:00, un meci amical cu Rapid în care giuleștenii își vor prezenta lotul pentru Liga 2.

Ultima postare a lui Gabi Tamaș datează de astăzi dimineață de la ora 03:00, când se afla la un local de fițe din Herăstrău alături de mai mulți colegi.

gabi tamas 2

a fost în arest

Gabi Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu. (Detalii AICI). 

Citește și:

EXCLUSIV Gabi Tamaș, alt SCANDAL cu băutură multă! Motivul halucinant al fundașului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (45)
alenb
alenb  •  22 Iulie 2019, 08:43

Sa fi fost el rapit de vreo grupare terorista? Bantuie diferite grupari periculoase: vinul, votka, romul , whiskey.

markksson
markksson  •  22 Iulie 2019, 08:31

"L-a sunat pe cel de la club - sa-i spuna sotiei ca e bine". Adica sotia nu are telefon? Hilar ... cam de acelasi calibru cu motivul declarat de Prodanca si Alexa pentru cafteala de acum cateva zile (cine i-o crede, nu stiu, poate doar mamaliga de Reghe). Clubul israelian va da dovada de lipsa de profesionalism daca il tine pe Tamas. Asta ar trebui sa fie animator in Ibiza, nu fotbalist.

amicu
amicu  •  21 Iulie 2019, 23:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

*la pârnaie

Vezi toate comentariile (45)
Comentează