INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

EXCLUSIV Gabi Tamaș, în mijlocul unui uriaș scandal în Israel: „Mama mea vă mulțumește” » S-a ajuns la poliție!

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2019 14:25

Gabriel Tamaș (35 de ani), fundașul central al lui Hapoel Haifa, e în centrul unui scandal uriaș în Israel, fiind amenințat de suporterii lui Maccabi.

 

După derby-ul de luni dintre Hapoel Haifa și Maccabi Haifa, scor 0-0, fotbalistul a postat un fotomontaj pe contul său de Instagram, în care un adversar pare că face o plecăciune în fața lui. 

„Mămica mea vă mulțumește”, a scris la postare, trimițând un mesaj indirect către suporterii lui Maccabi, care l-au înjurat de mamă în timpul meciului.

Fanii lui Maccabi Haifa au fost revoltați și au aflat numărul fotbalistului de telefon, amenințându-l atât pe el cât și pe familia sa. 

Conform surselor GSP, Tamaș a depus plângere la poliție în cursul zilei de astăzi pentru amenințări.

Tamaș a vorbit pentru canalul de Sport 5 despre acest subiect: „Furtuna aceasta e exagerată. Am făcut acea poză cu umor după derby. Eu am prieteni evrei, musulmani și creștini. Am fost înjurat de mamă tot meciul. Cei de la Maccabi spun că sunt rasist, dar nu e adevărat. Eu știu să spun doar pace și iubire”.

Site-ul israelian One scrie că cei din conducerea lui Maccabi Haifa s-au adresat Federației Israeliene de Fotbal și cer ca jucătorul să fie adus în fața Comisiei Disciplinare pentru a fi sancționat.

Ulterior, el a șters respectiva imagine de pe contul de Instagram.

Reacțiile oficiale ale cluburilor

Ofițerul de presă a lui Maccabi Haifa acuză comportamentul lui Tamaș: „Ne-am adresat Federației israeliene de fotbal deoarece Tamaș, la meciurile contra noastră, exagerează cu comportamentul, cu expresiile lui de ură împotriva echipei noastre. Și nu se poartă ca un sportiv adevărat.

Ideea lui copilărească postată pe Intagram e înjositoare. Tocmai jucătorii noștri arabi au spus că e împotriva musulmanilor. Chiar dacă a scris că îi pare rău, e inutil. Sperăm ca Federația să ia măsurile  necesare”.

Ofițerul de la Hapoel Haifa a replicat: „De 3 ani nu ne bat în camionat, iar acum au ales o cale simplă. Dacă era altă echipă cu siguranță nu s-ar fi adresat Federației.  Cu toată rivalitatea, ne respectăm între cluburi. Ei nu au înțeles umorul, poate nu a fost cel mai inspirat, dar sub nicio formă nu a vrut să jignească pe cineva. Cu siguranță nu este rasism, pentru că a jucat în Turcia. Ei vor să lovească în echipa noastră.

Pentru noi, Tamaș e un mare jucător, cel mai iubit de fanii noștri. Îl iubim enorm și îi suntem recunoscători. Chiar în seara asta merge la un majorat al unui copil cu probleme, merge cu noi la spital pentru a acorda
cadouri copiilor, dar lucrurile astea nu sunt făcute publice”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10201741094405690
Tudoroiu Mariana  •  28 Februarie 2019, 23:54

Cea mai mare pedeapsa ar fi sa nu-l lase sa bea o saptamana!

redbuldog
redbuldog  •  28 Februarie 2019, 15:12

Basta Gabytza,locul tau este in Romanica,intoarcete in groapa si nu vei mai fi injurat,decat intr-o limba..!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează