INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

EXCLUSIV George Ogăraru recunoaște interesul lui Ajax pentru Răzvan Marin: „Ar fi o onoare să fie el înlocuitorul lui De Jong”

Foto: Photo News
Foto: Photo News

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2019 15:22

Fostul internațional George Ogăraru, acum în staff-ul Viitorului, după ce în trecut a lucrat la Academia lui Ajax, a vorbit despre posibilul transfer al lui Răzvan Marin (22 de ani) la formația olandeză.

„Știu că Răzvan era pe lista de monitorizare a lui Ajax încă din perioada în care juca la Viitorul, așa cum au mai fost și alți jucători precum Chiricheș sau Ianis Hagi. Nu cunosc detaliile transferului, nu știu dacă el s-a finalizat, dar ar fi o recunoaștere și o mândrie pentru munca lui Hagi, care a avut încredere în Răzvan și a știut să-i fructifice calitățile.

Pentru mine, e un fel de Steven Gerard, fiindcă are cam același profil, iar dacă Ajax l-a ales pe Răzvan ca înlocuitor pentru De Jong, ar fi o onoare pentru întreg fotbalul românesc. Închipuiți-vă că pe acea listă există probabil zeci de jucători”, a declarat George Ogăraru pentru GSP.ro.

12.000.000 €vrea să plătească Ajax pentru Răzvan Marin, care în prezent îmbracă tricoul lui Standard Liege

Citește și:

RĂZVAN MARIN LA AJAX // Ultimele detalii despre transfer: mijlocașul s-a văzut deja cu antrenorul și urmează să facă vizita medicală + Hagi dă încă un „tun”!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
knuty
knuty  •  26 Martie 2019, 20:50

*** din Amsterdam salutam acest transfer!!Bine ai venit ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

354679172031298
Florin Ionescu  •  26 Martie 2019, 18:29
Postat de gazistu pe 26 Martie 2019, 15:51

Foarte mare diferenta nu e, dar e. Ajax se califica an de an in primele 3 din Olanda, spre deosebire de Standard care 1 din 5 sezoane il face bun... At fi o crestere normala, nu cum vor romanii nostrii, gen Becali...pe "Mbappe" Florinel Coman sau pe Man, cate 40 mil euro, si direct la AS Roma sau Dortmund...nu sa urce treptat, FCSB.>>> FC Zurrich>>> FC Salzburg>>>Rennes>>> Roma/BvB >>> BARca/REAL/City/United/PSG/Chelsea.... ca romanu, direct in top! ,Deaia nu fac fata si revin in Liga 1, de la echipe gen Reading, Sparta Praga, Anderlecht, Kazan Lankaran, Astana sau nush care!!

Sunt jucători care nu trebuie sa faca toti acești pași... Sunt rari, e adevarat.. Sa fi la 19, 20 de ani intr-o echipa mare, nu trebuie sa treci pe la atatea mici..... DAR TREBUIE SA FII FOTBALIST...

354679172031298
Florin Ionescu  •  26 Martie 2019, 18:26

Onoare este sa fi , De Jong, nu inlocuitorul sau.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează